Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Czesc dziewczynki 
wczoraj padlam tak szybko ze nie dalam rady nawet nic napisac :d
pomylam okna, popralam firanki, zawiesilam je, zmienilam posciel, upralam ja, ugotowalam galarete, zrobilam obiad mielone z surowka i ziemniakami , posprzatalam w klatce u szylek.
a wiecie co musze kupic druga klatke ;( ojciec z synem proboja mi zgwalcic mala ;(;( wczoraj klatke u gory przedzielilismy ale to i tak nic nie daje narazie Mala jest odseparowana a dzisiaj pobiegne kupic druga klatke. bo jakos nie mam serca oddac samiczki do zoologicznego.
a ja dalej krwawie
ale masakra pierwszy raz mam az tak obfity okres.
Agnieszko to juz 16 tydzien masakra jak to szybko zlatuje.:* zdrowia zdrowia zdrowia dla Twojej malutkiej ksiezniczki.:*:*
Myniu owocnych staranek kochana zaciskam mocno kciuki.
Noelle u Ciebie tez szybko to leci . wracaj do zdrowka :*
Rożniczka to musi byc dzidzia!!!! inaczej nie moze byc.
bez kitu jakies mam takie pozytywne nastawienie do wszystkiego.
mam nadzieje ze to nie tylko dzisiaj.
wczoraj padlam tak szybko ze nie dalam rady nawet nic napisac :d
pomylam okna, popralam firanki, zawiesilam je, zmienilam posciel, upralam ja, ugotowalam galarete, zrobilam obiad mielone z surowka i ziemniakami , posprzatalam w klatce u szylek.
a wiecie co musze kupic druga klatke ;( ojciec z synem proboja mi zgwalcic mala ;(;( wczoraj klatke u gory przedzielilismy ale to i tak nic nie daje narazie Mala jest odseparowana a dzisiaj pobiegne kupic druga klatke. bo jakos nie mam serca oddac samiczki do zoologicznego.
a ja dalej krwawie
Agnieszko to juz 16 tydzien masakra jak to szybko zlatuje.:* zdrowia zdrowia zdrowia dla Twojej malutkiej ksiezniczki.:*:*
Myniu owocnych staranek kochana zaciskam mocno kciuki.
Noelle u Ciebie tez szybko to leci . wracaj do zdrowka :*
Rożniczka to musi byc dzidzia!!!! inaczej nie moze byc.
bez kitu jakies mam takie pozytywne nastawienie do wszystkiego.

przedpokój żółty, jeden pokój srebrny drugi na czerwono