reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wrzucam naszych dziewczyn i ich znajomych :P

Załączniki

• bbr.jpg
    bbr.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 32
  • bbv.jpg
    bbv.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 28
  • fv v.jpg
    fv v.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 32
  • gdc.jpg
    gdc.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 27
  • gf.jpg
    gf.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 28
  • gg.jpg
    gg.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 27
  • gtgt.jpg
    gtgt.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 29
  • tggb.jpg
    tggb.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 28
  • yhhh.jpg
    yhhh.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Agnieszka nie ma czego zazdrościć bo mrozku nie ma to nic się nie trzyma :/ ale ja ostatnio też jakoś za Świętami zatęskniłam ;) a mam taką chęć na kisiel ostatnio że szok, jak nigdy za specjalnie nie lubiłam to wczoraj nawet szprotki kisielkiem cytrynowym zagryzałam :confused: kiedy masz wizytę?

Ficaria po wykresie widać, że owulka u Ciebie była, bo temperatura Ci ładnie skoczyła :) Trzymam kciuki mocno!
Malwinka witaj i powodzenia w staraniach :)
Aśka wielkie gratulacje! Spokojnych 8 mcy :)
Isis jak dziś samopoczucie? Poszłam za Twoją radę i zakupiłam migdały :) Narazie na wagę sobie kupiłam kalifornijskie ale jak mi się skończą to spróbuję tych z Lidla, które polecasz :)
Asita super ten Twój plan :) I wszystkie macie się do niego zastosować :) Ode mnie macie porcję fluidków na powodzenie planu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie też dziś śniegiem przyprószyło ale tak samo jak u Pianki nie ma mrozu więc się wszystko rozpuściło już.

Agnieszka nie ma czego zazdrościć bo mrozku nie ma to nic się nie trzyma :/ ale ja ostatnio też jakoś za Świętami zatęskniłam ;) a mam taką chęć na kisiel ostatnio że szok, jak nigdy za specjalnie nie lubiłam to wczoraj nawet szprotki kisielkiem cytrynowym zagryzałam :confused: kiedy masz wizytę?

Mimo tego ze nie ma mrozu to i tak zazdroszczę ja też chcę sobie popatrzeć jak pada :)
Ja strasznie czekam na święta uwielbiam je

wizytę mam za tydzień w środę
moja dzidzia dzisiaj coś sie ruszać zaczęła ale to jeszcze nie kopniaki a ja tak czekam i te ruchy to takie delikatne mały len mi tam rośnie

reklama
Laluś może coś miało wpływ na Twoją dzisiejszą temperaturę i dlatego tak skacze. Jeszcze dwa dni do testowania :) Trzymam kciuki!

Ja dziś czuję się dobrze, dziękuję że pytasz :) Wizytę mam dopiero za jakieś 3 tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry