• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś a może wy za rzadko się kochacie i nie trafiacie w te dni . o jak tak patrze na Twój wykres to mało tych serduszek, czy poprostu nie zaznaczasz ?

Noelle fajny awatar :) U mnie moje dziecko cierpi na bezsenność po tej zmianie czasu wczoraj o 18 stwierdziła ze mam ją wykąpać bo ona idzie już spać a wtedy wstaje o 6

Laluś taki spadek to nie spadek, ważne żeby pod linię podstawowych nie spadła! Jakbyście zobaczyły niektóre wykresy moich koleżanek to zwątpiłyście, że można przy takiej temperaturze w ciążę zajść... Jak już jesteśmy w temacie to może w porze jak jest nas najwięcej dostępnych (niestety nie wiem czy to rano czy wieczorem czy kiedy, ale mniej więcej chodzi o to żeby to było o jednej porze żeby wszystko było mniej więcej w jednym miejscu) powrzucałybyśmy screeny wykresów obciążonych wykresów? Co Wy na to?

A jeśli chodzi o odstrzał to ja raczej nie. Nie potrafię wytłumaczyć tej temperatury, ale plamię nadal więc to nie implantacja....

Cześć laseczki :-)

Laluś głowa do góry, testuj 1.11, ja testowałam z córą w tym dniu i były II krechy ;-)

Aśka serdeczne gratulacje i spokojnej ciąży życzę ;-)

Kto miał dziś testować???

Ja na 9.30 jadę opony zmienić, bo wczoraj na letnich to piruety robiłam wieczorem jak wracałam :-)

Malwina witaj! powodzenia w starankach, teraz będzie Ci na pweno łatwiej z nami:) no i weselej jak już Mynia Ci pisała.
I z tego co widzę, to musimy Cię tu zreformować badaniowo...:)

Myniu jaka szkoda z tą blokadą bb:/ nie popisali się...;)

Ficaria... mmmmmm.... no cudownie jest patrzeć na Twój wykresik...:) &&&&&&&&&&&&&

Różyczka u Ciebie też obiecująco to wygląda:) &&&&&&&&&&&

Aska1987 gratulacje!!!!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry