reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziendobry:)

sihaya u mnie to raczej marne szanse na ciaze bo w tym cyklu był tylko jeden boboseksik w sobote czyli w 17 dniu cyklu a to chyba byo juz po owu (wniskuje ze sluzu- był biały lepki)
lalus trzymam kciuki za Ciebie mocno! A co do serduszek wcale zadko nie jest... wystarczy raz a dobrze;-) czyli w odpowiednim czasie;-) w pierwsza ciaze udało mi sie zajsc własnie po jednym boboseksiku odpowiednio trafionym:-D

Musze znalezc moj wykres cyklu z pierwszej ciazy.... i go sobie przestudiowac.

Zmykam do pracy! Zajze do Was wieczorkiem:)

Ostatnia edycja:
Małą dawka ciążowych wykresików :)
Dodałam też Agnieszki żeby było lepiej widać...
I proszę o więcej z Waszej strony :)

ggg.jpggggt.jpghhh.jpgjn.jpgjnn.jpgtyh.jpgffvfvdfv.jpgfvd.jpgbgb.jpga.jpg

Hej :)
Mynia :O pięknie! chyba będziesz odpowiadać za przemyt małego człowieczka ;) już się nie wywiniesz ;)
ficaria tak patrzę i patrzę na ten Twój wykres, jedna myśl mi się tylko nasuwa..poczekamy, zobaczymy.. ;) ale myślę że jesteś w czołówce podejrzanych fasolkowo!
Asita to życzę Ci żebyś za 9 m-cy była jeszcze większa ;-):-D tylko tak się zastanawiam czy z tymi plemniczkami to nie lepiej by było jakby co drugi dzień się seksić?co myślisz? te wspomagacze już działają czy jeszcze za krótko je bierze?
Malwinka witamy :) jak widać nazwa wątku nie ma nic wspólnego ze stanem faktycznym bo są tu dziewczynki starające się od stycznia, troszkę dłużej, ciężarówki... ;) prawdziwy misz-masz
Aśka1987 serdeczne gratulacje!:-)nudnej ciąży życzę ;)
A u nas od rana pada śnieg ale po co to nie wiem bo temp na plusie - co spadnie to się zaraz topi :baffled: A wczoraj wieczorem mężowy poczuł pierwszy raz pod dłonią kopniaka od dzidzi :-D

Pianko tez tak myślę, że chyba będziemy musieli się kochać co drugi dzień, żeby ilość plemników była większa :tak: mój mąż dopiero od niedzieli zaczął brać macę a wit. E bierze już prawie miesiąc, jeszcze muszę kupić te tabletki salfazin ale na razie nie dostałam ich w żadnej aptece :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry