reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
spac nie moge już od 5.30:angry: a potem wieczorem na stojaco zasypiam.
od tego mojego wczorajszego schizowania okropnie bolał mnie brzuch. na szczeście przeszło a mi juz lepiej:) dziękuje dziewczyny jeszcze raz za wsparcie:*

witam nową staraczkę. powodzenia życzę:)

ASKA gratulacje!!! spokojnej ciąży życzę:*

mamy nową staraczkę, to teraz która na celownik idzie do odstrzału??:P

Witam dziewczyny z rana :-D
Do odstrzału jest Fiacria i Laluś :tak:
Laluś taki spadek to nie spadek trzymam kciuki :tak:
Aśka1987 moje gratulacje :-) spokojnej ciąży życzę i szczęśliwego rozwiązania :tak:
Mi dzisiaj po raz pierwszy udało mi się śluz rozpoznać :cool2: a więc zgodnie z wytycznymi, które dostałam od jednej starczki z naszego forum (nie pamiętam której chyba Czarnookiej ;-)) wychodzi, że jestem 1 lub 2 dni przed owulacją i z wykresem też by mi się zgadzało :tak: jestem wielka, jestem wielka, jestem wielka (jak król Julian ;-)).

ficaria piekny wykres:D
lalus nie łamiemy sie!! moze tempka zaburzona?
domikcw też tak mam:/ ja juz kolejny raz w okolicach 5-6 wstaje:/ A o 20 to juz nie mozna ze mna nawiazac kontaktu:/

No i kraze po domu od 6:dry:idzie zwariowac.Ani to cos porobic,bo mąz spi,nie bede mu garami nad głowa walic od samego rana.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny z rana :-D
Do odstrzału jest Fiacria i Laluś :tak:
Laluś taki spadek to nie spadek trzymam kciuki :tak:
Aśka1987 moje gratulacje :-) spokojnej ciąży życzę i szczęśliwego rozwiązania :tak:
Mi dzisiaj po raz pierwszy udało mi się śluz rozpoznać :cool2: a więc zgodnie z wytycznymi, które dostałam od jednej starczki z naszego forum (nie pamiętam której chyba Czarnookiej ;-)) wychodzi, że jestem 1 lub 2 dni przed owulacją i z wykresem też by mi się zgadzało :tak: jestem wielka, jestem wielka, jestem wielka (jak król Julian ;-)).

Asista kochana to teraz trzeba działać :) przez bite 6 dni :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry