reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ficaria Ty jutro testujesz kochana????

Skoro mamy nową staraczkę tzn, że jedna z nas jest już w ciąży :tak:

Asita uwielbiam Cię! Oby jak najwięcej staraczek! :)

Nie będę jutro testować, bo to chyba jeszcze za wcześnie, a z resztą nie nastawiam się bo jednak zbyt dużo złych znaków na niebie świadczy o tym, że to się nie udało. Myślałam, żeby testować rano w czwartek, bo po południu przyjmuje mój lekarz, więc wbiłabym do niego w razie czego, no ale przecież to bez sensu, bo jest Wszystkich Świętych. Wątpię żeby coś było na rzeczy, ale jak @ nie pojawi się do poniedziałku to wtedy zatestuje, bo znalazłam, że wtedy mój lekarz przyjmue gdzieś w prywatnej przychodni.... Ale myślę, że to jednak nie to, bo przecież owu nie było!

reklama
Właśnie sie tam zarejestrowałam tylko niewiem czy dobrze oznaczyłam bo tam miałam zaznaczyc pierwszy dzien miesiaczki hyba nie znam sie na tym wogóle

No zaznaczasz pierwszy dzień miesiączki i klikasz na ten dzień na karcie i otwiera Ci się karta obserwacje i w okienku śluz ustawiasz "krwawienie" i potem w kolejnych dniach w zależności ile trwało i po miesiączce zaczynasz mierzyć temperaturę (waginalne, analnie lub pod językiem)... Zaznaczasz także inne obserwacje typu rodzaj śluzu czy położenie szyjki, ale to już wyższa szkoła jazdy...

No zaznaczasz pierwszy dzień miesiączki i klikasz na ten dzień na karcie i otwiera Ci się karta obserwacje i w okienku śluz ustawiasz "krwawienie" i potem w kolejnych dniach w zależności ile trwało i po miesiączce zaczynasz mierzyć temperaturę (waginalne, analnie lub pod językiem)... Zaznaczasz także inne obserwacje typu rodzaj śluzu czy położenie szyjki, ale to już wyższa szkoła jazdy...

tylko ze bede musiała zaczac z wykresem w kolejnym cyklu

hehehe Asita rozwalilaś mnie tym tekstem piwo dla Ciebie ;););)
ja dziewczynki odezwe sie jutro musze zrobic napad na meza bo zaraz wyjdzie spod prysznica ;)
buziaczki owocnych staranek :D:-D:-D
co do tego planu zaciazyc do wigilii to sie tego trzymajmy :D
statystycznie pozostaly nam 2 szanse :D

Witajcie kobietki:)
Taaaa swieta coraz blizej... mi został jeden cykl i pół do swiat... Ten cykl mi sie cos skitrał:baffled: nie wiem co jest grane, albo mam znowu polipa albo nadzerke:sorry2: Czy mogła by któras zerknąc na moj cykl? Nie wiem kiedy mam wstawic granice temperatur.

myniu kibicuje Ci ostro! Trzymam kciuki! A i serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! Narzeczono;-)
lalus ładny wykresik:tak: trzymam kciuki!
czarnooka owocnych przytulanek;-)
malwinka witaj:-) warto prowadzic wykresik:tak: uczysz sie lepiej poznawac swoje ciało...
fliciara trzymam kciukasy! Wykresik zapowiada sie całkiem ładnie:tak:

Cos jeszcze miałam.... musze doczytac:zawstydzona/y:

Aha u mnie juz luzniej bedzie:tak: jeszcze dwa dni pracy ostrej i bede bardziej czasowa wiec i do Was bede pisac regularnie;-):tak::-) Choc przyznam ze nie moge zakonczyc dnie jak nie poczytam co tam u Was:blink:

Nie wiem czy ktoś mnie tu pamieta ale troszeczkę kiedyś tutaj pisałam. W każdym razie chciałam podziękować bo poczytywałam Was i wsparcie jakie sobie dajecie też bardzo mi pomogło :tak:
Jestem po wizycie u lekarza. Dziś miałam pierwsze USG, jestem w 6 tygodniu ciąży :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry