Hejos dziewczyny !
Trochę mnie nie było, ale już jestem ! Starałam się podczytywać, ale nie było jak za bardzo...
Wakacje udane, we Włoszech 25 stopni ciepła, a tu śnieg- no nie to nie fair być tak zaskoczoną! Naprawdę!
ALE, ALE.... !!!! Co to za wspaniałe wieści !
MYNIUSZKA - gratki moje, no naprawdę... Będziemy się do Ciebie teraz per "Narzeczona" zwracać! :-) Wspaniale ! S się postarał, zobacz- czasu nie było wiele a on... Wspaniale ! No i forma - zawodowo !
A najbardziej na świecie mi się podoba Twój komentarz-"O - w tym dniu wyjdzie mi test" No wymiękam ! Super !
Malwinka - witaj serdecznie ! Nie martw się, my tu wszystkie na tym samym wózku, że tak powiem !

Także nos do góry i do roboty ! Czy jakieś badanka już poczynione ?
Różniczko, Czarnooczko - nie załamywać Kochane - przecież nie możemy rodzić wszystkie na raz, bo by szpitale zapchane były. A przecież dla nas musi być sala do porodu rodzinnego, z wanną, masażem i nie wiem czym jeszcze!
No i wyobraźcie sobie kłopoty z przedszkolami... no naprawdę
Isis, musisz sobie przypomnienie w telefonie pt"migdały" ustawić! Lub zaopatrzyć się w makro w karton migdałów!
Najgorsze jest to, że ja sobie siebie z nudnościami i rozmów z muszlą nie wyobrażam, bo chyba ze 2 razy w życiu wymiotowałam.... Ale oglądając "ciążę z zaskoczenia " na TLC pocieszam się, że można nie mieć tych dolegliwości.
Domikcw - ja też się nie gniewam, w końcu wszystkie będziemy to wkrótce przechodziły !
Pianko - faktycznie długie nazwisko i imię ma teściowa...
Ficiara - oby zagnieżdzanko !
Kinga - trzymaj się mocno !
Asitka, Ty się nie martw że jesteś poniedziałkowym leniem - jutro będzie już tylko i wyłącznie cudownie !
Dziewczyny - nie dam rady Was nadrobić!
ojooj joj...