reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hejos dziewczyny !
Trochę mnie nie było, ale już jestem ! Starałam się podczytywać, ale nie było jak za bardzo...
Wakacje udane, we Włoszech 25 stopni ciepła, a tu śnieg- no nie to nie fair być tak zaskoczoną! Naprawdę! :D
ALE, ALE.... !!!! Co to za wspaniałe wieści !

MYNIUSZKA - gratki moje, no naprawdę... Będziemy się do Ciebie teraz per "Narzeczona" zwracać! :-) Wspaniale ! S się postarał, zobacz- czasu nie było wiele a on... Wspaniale ! No i forma - zawodowo !
A najbardziej na świecie mi się podoba Twój komentarz-"O - w tym dniu wyjdzie mi test" No wymiękam ! Super !

Malwinka - witaj serdecznie ! Nie martw się, my tu wszystkie na tym samym wózku, że tak powiem ! :) Także nos do góry i do roboty ! Czy jakieś badanka już poczynione ?
Różniczko, Czarnooczko - nie załamywać Kochane - przecież nie możemy rodzić wszystkie na raz, bo by szpitale zapchane były. A przecież dla nas musi być sala do porodu rodzinnego, z wanną, masażem i nie wiem czym jeszcze! :) :)
No i wyobraźcie sobie kłopoty z przedszkolami... no naprawdę ;)
Isis, musisz sobie przypomnienie w telefonie pt"migdały" ustawić! Lub zaopatrzyć się w makro w karton migdałów!
Najgorsze jest to, że ja sobie siebie z nudnościami i rozmów z muszlą nie wyobrażam, bo chyba ze 2 razy w życiu wymiotowałam.... Ale oglądając "ciążę z zaskoczenia " na TLC pocieszam się, że można nie mieć tych dolegliwości.
Domikcw - ja też się nie gniewam, w końcu wszystkie będziemy to wkrótce przechodziły !
Pianko - faktycznie długie nazwisko i imię ma teściowa...
Ficiara - oby zagnieżdzanko ! :happy2:
Kinga - trzymaj się mocno !
Asitka, Ty się nie martw że jesteś poniedziałkowym leniem - jutro będzie już tylko i wyłącznie cudownie !

Dziewczyny - nie dam rady Was nadrobić!
ojooj joj... :no:

Malwinko witaj ;-) opowiedz coś o sobie, czy robiliście już jakieś badania???
Pianko no szkoda, że dzidzia nie pokazała co ma lub nie ma między nóżkami ;-)
Czarnooka to nic że nie starasz się od stycznia, ja też nie, co do męża to ja kilka miesięcy temu miałam ciąże urojoną i myślałam, że jestem to mój mąż też już zaczął gadać to brzuszka, nie raz mu się zdarza że do niego nawija tak jakby tam dzidzia była, nie powiem ile ja już przepłakałam nocy i dni..... bardzo często każe mi zrobić brzuszek ciążowy, jak wstrzymam powietrze i je skumuluje w brzuszku to wyglądam jakbym była w 9 miesiącu ciąży....

Jillko poprawiłaś mi humorek :) Ja nawet po powrocie ze Szwecji (na ogół zimniejszej niż Polska) wpadłam w szok termiczny a co dopiero Ty po włoskich wojażach :)
A jeszcze coś takiego znalazłam:
"Poza tym początkowe temperatury fazy wyższych temperatur MAJĄ PRAWO SIĘ WAHAĆ i
jedna z czterech pierwszych ma prawo być nawet POD LINIĄ.
NIEPRAWDĄ jest, że temperatury rosną z dnia na dzień do nieba!"

wracamy do gry :P

Agnieszko działamy działamy i wszystkie zaciążymy do końca roku koniec kropka :tak:

Myniu ja nie mam pojęcia czym Ty kochana się przejmujesz, przecież Ci mówiłam, że zajdziesz w tym cyklu prawda :-)

Dzisiaj "Na wspólnej" jest o IUI

Ostatnia edycja:
Agnieszko no ja już podziałałam :P teraz czekam. 10 listopada jadę do Olsztyna na trzydziechę przyjaciółki:) mam ogromna nadzieję, że nie będę mogła pić na tej imprezie :) razem z samą jubilatką - 17 tydzień ciąży :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry