• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczynki uda się każdej z nas! nawet jeśli po drodze będą mniejsze lub większe przeszkody to jedna będzie drugą pilnować i mobilizować do działania i pomagać na ile się da!:tak:a jak już tyle kciuków się zaciśnie to nie ma mocnych!! uda się!
Ja już po wizycie, dzidzia ok tylko stópki pod tyłek podłożyła i tyle widzieliśmy.. :/ nic nie wystawało także wracamy do punktu wyjścia szanse chłopak/dziewczyna pół na pół, ja dalej twierdzę że to girl ;)

reklama
Noelku ja bym siedziała w domu i cieszyła się czasem z dzidziusiem :)
Isis dziękuję :) ale chyba jednak nic z tego nie będzie, nie chce sie przynajmniej nakręcać...
Ficaria też dziękuję :) może dzwoń do tego lekarza i powiedz jak jest, on Ci doradzi czy to już @ czy jeszcze nie. A może to dzidź?
Domiczku brzucholek piękny :)

Mi dziewczynki w pracy zablokowali bb i już nie będę mogła z Wami do południa pisać :( a zobaczcie na mój wykres jaka lipa...
z tym że w domu oczywiście cholernie zimno, 18 stopni miałam rano w mieszkaniu a temp ciała 36,12...
Dupa!!!

Czarnooczko, Różniczko głowy do góry ;-)

Ja zapomniałam wziąść migdały do pracy i mdliło mnie cały czas :baffled: Teraz wrąbałam całą miskę winogron rodzynkowych bez pestek i zaraz chyba pęknę :-)

Pianko super, że wszystko ok, szkoda, że dzidzia psikusa zrobiła ale na następnej wizycie może się pokaże w całej okazałości
:-)
Margotko współczuję przytulanek z porcelanowych uchem :-( A co do migdałów to pyszne są w Lidlu w takim czerwonym opakowaniu ;-) Ja kupiłam sobie balsam na rozstępy Elancyl, a to, że na opakowaniu pisze, że od 4 m-ca to nie znaczy, że nie mozna wcześniej tylko oni sugerują tak, bo od tego miesiąca niby brzuszek rośnie i skóra szaczyna się rozciągać :-)

Witaj Malwinka :)

Myniu temp skoczy jeszcze zobaczysz a ten malutki spadek to pewnie przez to zimno w mieszkaniu :))

Pianko super ze z dzidzą wszystko ok :) szkoda ze się nie wyjaśniło kto tam w brzuszku u Ciebie mieszka

Witaj Malwina! Zapraszamy! Jak sam wątek wskazuje nie jesteś sama :*
Pianko bo chce Wam zrobić niespodziankę :tak: najważniejsze, że wszystko jest dobrze!

Ja przepraszam, że ostatnio tak zamulam, ale ostatnia wizyta u gina była z tych, że lekarz rozkłada ręce i nie wie co dalej zrobić...dlatego się podłamałam...
Myniu weselej na pewno :-)

Agnieszko no nie tak, że ja całkiem się poddaję ale zasmuciła mnie troszkę ta temperatura... wiem, że to może być przez temp w mieszkaniu ale jakby się coś w brzuszku działo to mimo zimna pewnie byłaby wysoka.

Myniu widziałaś mój wykres nie :) i widziałaś ile w nim było spadków prawda a mimo tego fasolka jest :))

Rózniczko masz piękny skok to tak wygląda jak byś miała wczoraj zagnieżdżenie ;)

trzymam kciuki za was kobietki %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry