reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie :*
Asitko tak jak najbardziej napad na meza sie udał ;);) dzisiaj powtórka z rozrywki ;) ten miesiąc postanowienie to seksik codziennie wieczorkiem. trudno ze plemniczki beda osłabione i tak juz nic nie stracimy tylko zyskamy jesli sie uda ;) trzeba korzystac poki maz wraca codziennie do domku ;)

reklama
no pewnie Czarnooka, moja koleżanka tak właśnie zaszła w ciąże :tak: ja raczej nie powinnam się seksować z mężem codziennie z uwagi na mała ilość plemników :-( zresztą próbowałam ale nic z tego nie wyszło, pewnie przez tą małą ilość żołnierzyków, ale wierze, że Tobie się uda :-D:tak:

Dziewuszki tak mnie szlak trfia, że nie mogę z Wami z pracy pisac... fuck!!!

A dziś po pracy tata przyjechał, narożnik przysłali i składaliśmy niedawno skkończyliśmy i spię na łóżku :) Po 5 miesiacach an materacu to nie wiem czy ja jeszcze na łóżku umiem :P
Jajnik mnie kłuje no ale... pewnie sobie wmawiam :P
Ide spać, jutro też dopiero po pracy się odezwę. Buziaki

Witam dziewczynki z rana :-D u mnie się piękny dzień zapowiada chociaż zimno ;-)
Mi jeszcze tempka nie poszła w górę pewnie ten cykl bezowulacyjny jest, bo to już powinna tempka poszybować w górę a tu dupa blada :angry:
Życzę miłego dnia :tak::-)

Laluś jak dla mnie to Twoja tempka nadal wysoka bo ma 36,8, może jutro znowu poszybuje w górę :tak: Laluś ja nie znam się za bardzo na graniach,a le kiedyś któraś z dziewczyn pisała (chyba Mania), że granice się ustawia, jeśli między temperaturami jest różnica 0,2 stopnia także jakbyś przesunęła o dzień wcześniej to tempka nie powinna być poniżej tej cienkiej, tylko pewności nie mam, bo wiem że dziewczyny już Ci doradzały jak ustawić tą tempkę, tylko, że nie ma tej różnicy w stopniach a jakbyś przestawiła o dzień wcześniej to by była :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry