reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej Kochane :*
ja znowu w dobrym humorze :D hihi wczoraj znow dopadlam meza :D - misja wykonana :D
dzisiaj znow go bede dopadac :D a moj maz na to " oooo tak dzisiaj mnie najwyzej poganiasz albo z doskoku troche dla urozmaicenia ;););) myslalam ze padne ze smiechu ^^^ jemu sie bardzo podoba sytuacja seksiku codziennie :D^^^^

reklama
Laluś no i teraz tempka nie spadła poniżej cienkiej kreski i jutro może się jeszcze podniesie :tak:
Niestety mój mąż nie lubi codziennie się kochać, może ze względu na to że ma ciężko pracuje fizycznie i nie raz już nie ma siły aby się kochać :no:
Czarnooka no to w tym cyklu się coś kroi u Ciebie :tak:

Witajcie:)
Ja wróciłam od rodziców po 4 dniach nieobecności.
Niestety nie wypoczęłam, było dość stresująco. I już wiem czemu się cieszę z tego, że nie mieszkam w Warszawie. Mieliśmy wypadek, spowodowany przez samochód pełen pijanych ludzi, a kierowca zbiegł z miejsca wypadku. Samochód mojej mamy do kasacji, ja mam skręcony kręgosłup szyjny i nie mogę obracać głowy w lewo. Zamiast się relaksować, to jeden prawie cały dzień spędziliśmy z policją i strażą miejską, a drugi w szpitalu. Dobrze, że tylko tak to się skończyło, a na domiar złego jeszcze mi się wczoraj @ zaczęła.
Więc same rozumiecie, czemu się ostatnio trochę nie odzywałam.
Niestety nie dam rady wszystkiego doczytać.

Laluś tak dobrze masz ustawiona granice ;)
Asita jeszcze sie zdziwisz ze @ przyjdzie ;) gwarantuje Ci to. przestalam wierzyc w cuda. nie mysle o dziecku relaksuje sie i ganiam za mezem by go zgwalcic :-D:-D:-D:-D
Bzibziok o raju ;(;(;( Kochana tule cie mocno . takim ludziom to jaja trzeba pourywac ze siadaja pijani za kierownica...!!!!!!!!

Hej kobietki
u mnie dzisiaj początek 17 tc a mój leń dalej sie nie odzywa pewnie zrobi mamie nazłość i zacznie kopać później :) tak to jest jak się bardzo na coś czeka, od dzisiaj już nie czekam i przestaje o tym maleć to może w końcu sie księżniczka albo książę ruszy :)

Czarnooka widzę ze owu niedługo :) trzymam kciuki kochana

Bzibziok dobrze, że nic poważniejszego się Wam nie stało! Masakra to jest, mam nadzieję, że złapali już tego kierowcę. Najgorsze w tym wszystkim jest zawsze to, że tacy ludzie wychodzą z tego zazwyczaj bez szwanku a pokrzywdzeni są zupełnie niewinni... Wracaj szybko do zdrówka :*

Kochane moje plany uwodzenia mężów macie wspaniałe i mam nadzieję, że zaoowocuje to II kreseczkami i tego Wam wszystkim życzę i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&

Isis odezwij się! Co u Ciebie? Trzymasz się jakoś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry