reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale tu dziś pustki :) Ja zaraz do domciu mykam :) Na obiad naleśniki z serem:-)
Pewnie wieczorem znów się rozpiszecie a ja rano będę miała kilkanaście stron do nadrobienia:-D

Miłego wieczoru, owocnego w staranka i przytulanki :*

hehehe Asita rozwalilaś mnie tym tekstem piwo dla Ciebie ;););)
ja dziewczynki odezwe sie jutro musze zrobic napad na meza bo zaraz wyjdzie spod prysznica ;)
buziaczki owocnych staranek :D:-D:-D
co do tego planu zaciazyc do wigilii to sie tego trzymajmy :D
statystycznie pozostaly nam 2 szanse :D

haha - nie ma jak robić napad -Czarnooczko:) hahahahahaha

Faktycznie pustki dzisiaj... wszystkie gotują pyszne kolacje!!! (BZIBZIOK...!!!Jedzenie!!!) :)

agnieszko, nie wiem jak z tą nospą, ale może dawka większa? Możesz ulotki na necie porównać składem... specem nie jestem, nie pomogę! A jak się miewasz?

Jakby kto chciał bezowulacyjny wszechczasów zobaczyć, to zapraszam do siebie ! http://enpr.pl/4090 Lipa totalna, niestety moja ginka jest prorokiem...

Ostatnia edycja:
eh kobietki dzisiaj coś mnie brzuch bolał i poczułam takie dość silne skurcze ale jelit co skończyło się wizytą w toalecie juz myślałam ze mnie jakaś jelitówka łapie ale to naszczacie jednorazowo :)

Ta nospa też jest 40 mg one sie chyba różnią tym że ta jest powlekana a tamte nie

reklama
Margotko Ty nie dobra dziewczyno zmieniłaś nik a ja się zastanawiam co tu za Gosiaka mam:-p
Ech dziewczyny mój mąż stwierdził, że macy nie będzie brał po niej mu nie chce penis stawać, no ale przecież dzisiaj dopiero trzeci dzień jak ją zażywa.... już nic nie rozumiem :no:
Myniu kochana a gdzie Ty się podziewasz???? :confused::confused::confused:
Czarnooka jak napad na męża udał się??? :confused::confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry