reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ficaria gdzie ty tu @ widzisz :-) bardzo plamisz? 3mam kciuki za fasolkę mimo wszystko jestem optymistką :-)
Bzibzioczku mam nadzieje,że szybko dojdziecie do zdrowia. Pijany za kółkiem i ucieka....po prostu brak słów. Powinien pracować 20 lat w kamieniołomach bo siedzieć na d.... w więzieniu i jeść za nasze podatki nie zasługuje.:wściekła/y:
Dzisiaj zacznę o jedzeniu. Szykuję niespodziankę dla męża. Może nie jest to nic wyszukanego ale ja nie potrafię tak fajnie gotować jak wy moje drogie kuchareczki :-) Dzisiaj będą babeczki portugalskie :-) uwielbiam je i zawsze mi wychodzą. :tak:

reklama
Ficaria tempka wysoko przecież... Może te plamienia to coś innego niż @, bo strasznie krótki cykl byś miała. Zadzwoń może do jakiegoś lekarza, bo już klika dni z tego co widzę masz te plamienia.

Salior codziennie rano od 5 dni mam taki śluz, jaki mam zaraz przed @. Jak byłam 2 mies. temu u ginki z takim śluzem to powiedziała mi, że właśnie zaczęła się @. Czuję się tak jakby @ miała się zaraz pojawić... tylko coś nie może się rozkręcić... Przestają boleć piersi i robią się flakowate, więc jak nic nadchodzi. Temperaturę może podnosić luteina dlatego wykres tak wysoko.
A co to za babeczki portugalskie?

Gosiak86 ja niestety mam takie krótkie cykle, bo i hiperprolaktynemia i niedomoga lutealna...

reklama
Noelle napisałam do administratora forum prośbę o zmianę nicka i mi zmienili :)
Ficaria przepraszam, ale nie pamiętam: bierzesz jakieś leki na te swoje problemy?
No właśnie Sailorku co to za babeczki portugalskie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry