• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Isis, jak dobrze, że się odezwałaś, martwiłam się. wszystko będzie dobrze, teraz już najgorsze masz za sobą. A jak Amelka?

A ja to się tak czuje, że nawet Wam głowy nie chcę zawracać... dzwoniłam do mojego pulmonologa i mogę wziąć te leki, które zawsze biorę więc mam nadzieję, że teraz będzie lepiej... trochę już mi sie gardło otworzyło i mogę oddychać.
A w tematach starankowych to jakoś mi strasznie ciasno dziś tam jest... tak, że rano nie mogłam luteiny włożyć...

reklama
Cześć :) u nas pogoda tak paskudna że nawet nosa z domku dziś nie wychylam :/
domik kochanieńka magnez łykasz na te skurcze? zdrowiej nam szybciutko! a mój mąż oczywiście przejęty że poczuł dzidzie :) zadowolony bo nie mógł wyczuć dopiero jak dokładnie położyłam mu rękę gdzie bobas szalał i lekko docisnął to mu kopniaka oddała ;)
Agnieszko ja drugi dzień chodzę z nerwem :/ dużo mi nie trzeba żeby ciśnienie się podniosło :)
Isis oszczędzaj się bidulko :* i obyś już nie wracała do szpitala do dnia porodu!
Myniu zdrówka!
Wracam pod kocyk, miłego popołudnia kobitki :)

Cześć! Wróciłam do domku. Poodkurzałam, wstawiłam babkę do piekarnika i się relaksuję :-) To nic mi nie poradzicie w związku z tymi moimi cyklami? Czy to jest normalne? Bo może to jest normalne a ja się zamartwiam :-p

Lalusiu, ogólnie takie niewielkie wahania w długości cyklu są normalne, lekarze uznają cykle za nieregularne dopiero jeśli różnica między najdłuższym a najkrótszym cyklem wynosi kilkanaście dni, ale wiadomo, że przy starankach to nawet kilka dni może utrudniać... z tym, że tu obserwacje powinny pomóc. Możesz porozmawiać o tym z ginem.

Witam dziewczyny wieczorkiem :-D
Jestem padnieta od 13 do 16 w kuchni siedziałam robiłam mężusiowi snikersa i leczo, później przyjechała przyjaciółka ze swoim synkiem (niecałe 2 latka ma) i on też cały czas bawić się chciał, teraz dopiero usiadłam i mogę się zrelaksować
Myniu mam nadzieję, że Ci lepiej :*
Domikcw może magnez Ci pomoże na te skurcze???

Witam dziewczyny wieczorkiem :-D
Jestem padnieta od 13 do 16 w kuchni siedziałam robiłam mężusiowi snikersa i leczo, później przyjechała przyjaciółka ze swoim synkiem (niecałe 2 latka ma) i on też cały czas bawić się chciał, teraz dopiero usiadłam i mogę się zrelaksować
Myniu mam nadzieję, że Ci lepiej :*
Domikcw może magnez Ci pomoże na te skurcze???

Snikersa ??? podasz przepis bardzo proszę :-)

Aśka szukam w necie, bo z netu ściągałam, jak znajdę to wrzucę na forum :tak:

Znalazłam
http://www.mojeciasto.pl/przepisy/snikers-4609.html

tylko jeśli masz blaszkę standardową to radzę zrobić ciasto z podwójnej porcji (bo te podane to chyba na jakąś miniaturową blaszkę :)), bo mi z tej porcji wystarczyłoby tylko na półtora blaszki a nie na 3, i je musiałam "rozciągać"
ale ogólnie dobre i nie jest zbyt czasochłonne (bo takiego przepisu szukałam)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry