reklama

Staranka od stycznia 2012.

Isis, jak dobrze, że się odezwałaś, martwiłam się. wszystko będzie dobrze, teraz już najgorsze masz za sobą. A jak Amelka?

A ja to się tak czuje, że nawet Wam głowy nie chcę zawracać... dzwoniłam do mojego pulmonologa i mogę wziąć te leki, które zawsze biorę więc mam nadzieję, że teraz będzie lepiej... trochę już mi sie gardło otworzyło i mogę oddychać.
A w tematach starankowych to jakoś mi strasznie ciasno dziś tam jest... tak, że rano nie mogłam luteiny włożyć...

reklama
Cześć :) u nas pogoda tak paskudna że nawet nosa z domku dziś nie wychylam :/
domik kochanieńka magnez łykasz na te skurcze? zdrowiej nam szybciutko! a mój mąż oczywiście przejęty że poczuł dzidzie :) zadowolony bo nie mógł wyczuć dopiero jak dokładnie położyłam mu rękę gdzie bobas szalał i lekko docisnął to mu kopniaka oddała ;)
Agnieszko ja drugi dzień chodzę z nerwem :/ dużo mi nie trzeba żeby ciśnienie się podniosło :)
Isis oszczędzaj się bidulko :* i obyś już nie wracała do szpitala do dnia porodu!
Myniu zdrówka!
Wracam pod kocyk, miłego popołudnia kobitki :)

Cześć! Wróciłam do domku. Poodkurzałam, wstawiłam babkę do piekarnika i się relaksuję :-) To nic mi nie poradzicie w związku z tymi moimi cyklami? Czy to jest normalne? Bo może to jest normalne a ja się zamartwiam :-p

Lalusiu, ogólnie takie niewielkie wahania w długości cyklu są normalne, lekarze uznają cykle za nieregularne dopiero jeśli różnica między najdłuższym a najkrótszym cyklem wynosi kilkanaście dni, ale wiadomo, że przy starankach to nawet kilka dni może utrudniać... z tym, że tu obserwacje powinny pomóc. Możesz porozmawiać o tym z ginem.

Witam dziewczyny wieczorkiem :-D
Jestem padnieta od 13 do 16 w kuchni siedziałam robiłam mężusiowi snikersa i leczo, później przyjechała przyjaciółka ze swoim synkiem (niecałe 2 latka ma) i on też cały czas bawić się chciał, teraz dopiero usiadłam i mogę się zrelaksować
Myniu mam nadzieję, że Ci lepiej :*
Domikcw może magnez Ci pomoże na te skurcze???

Witam dziewczyny wieczorkiem :-D
Jestem padnieta od 13 do 16 w kuchni siedziałam robiłam mężusiowi snikersa i leczo, później przyjechała przyjaciółka ze swoim synkiem (niecałe 2 latka ma) i on też cały czas bawić się chciał, teraz dopiero usiadłam i mogę się zrelaksować
Myniu mam nadzieję, że Ci lepiej :*
Domikcw może magnez Ci pomoże na te skurcze???

Snikersa ??? podasz przepis bardzo proszę :-)

Aśka szukam w necie, bo z netu ściągałam, jak znajdę to wrzucę na forum :tak:

Znalazłam
http://www.mojeciasto.pl/przepisy/snikers-4609.html

tylko jeśli masz blaszkę standardową to radzę zrobić ciasto z podwójnej porcji (bo te podane to chyba na jakąś miniaturową blaszkę :)), bo mi z tej porcji wystarczyłoby tylko na półtora blaszki a nie na 3, i je musiałam "rozciągać"
ale ogólnie dobre i nie jest zbyt czasochłonne (bo takiego przepisu szukałam)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry