reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewczynki :*
myślałam że będę miała co nadrabiać czytać a tu pustki ;)
u mnie niestety w tym cyklu nici z codziennych staranek moj maz w poniedzialek wyjezdza w delegacje. jego szef kutafon akurat teraz musial go wyslac :(:(:(:(:(:(:(:( nie bedzie go tydzien akurat kiedy owulacje bede miala o ile bedzie bo moze byc cykl bezowulacyjny.

witajcie u mnie nadal nie ma @ a test robiony w piątek ten super czuły strumieniowy negatywny, ciągnie w dole brzcha piersi pobolewają czekam na @ , miałam dziś iść do swojego ginekologa ma dyzur w szpitalu zeby sprawdzić czy owu była, ale narazie mi sie nie chce, jutro będzie przyjmował u siebie w gabinecie to póje po pracy, dziś mam urodziny nie chce sobie psuć humoru tym że znowu sie nie udało i owulki nie było, a mierzyłam tempke i tylko 36,5 ehhh więc szanse równe zero, przestaje wierzyć w to że mi się uda...

Myniusia jakoś nie widzę by mi się przesunęło ;( zawsze jak coś idzie po naszej myśli to musi się to popsuć ;( dlaczego :(:(:(:( mam mega doła i płakać mi się chce najchętniej to bym dorwala jego szefa kutafona i urwałabym mu jaja!!!! czemu go nei wysle jak ja mam @ :(:(

Mgiełko wszystkiego najlepszego i spełnienia tego największego marzenia.
Czarnooczko rozumiem Cię... Ja zawsze jak miałam jechać do S w owulację to coś się przesuwało i teraz tak naprawdę był pierwszy cykl kiedy w ogóle byliśmy ze sobą w moje dni płodne chociaż zdecydowaliśmy się starać o dziecko prawie rok temu... w grudniu... też mi się chce płakać... kiedy my w ogóle będziemy razem... często myślę, że po co ja w ogóle tu z Wami jestem i nazywam siebie staraczką...
A kiedy mąż wyjeżdża i kiedy wraca? A może jakimś cudem skok będzie jutro? Nie miałąś płodnego śluzu jeszcze?

Mynia jak to mowia to tylko nazwa watku. a to kto tutaj pisze kto jest to sie nazywa prawie ze rodzina. jestesmy tu by sie wspierac trzymac za siebie kciuki przesylac fluidki dopingowac. nie patrz na nazwe watku ze staraczka. sraczka staraczka jedno i to samo. wazne jest co jest w srodku a nie na zewnatrz ;)

reklama
Witamy niedzielnie :)
Sailor :szok: wow! piękna temp! :)
Mgiełko 100 lat! dużo siły i wiary we własne możliwości, radości na co dzień i spełnienia tego upragnionego marzenia :*
Czarnooka a daleko mąż w tą delegację jedzie? nie wiem w jakim charakterze pracuje ale może udałoby Ci się wyskoczyć do niego na tą jedną-dwie nocki? takie krótkie wakacje, inne miejsce, łóżko itp ;) chociaż jak tak patrzę to zaraz powinien być już skok:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry