reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no ja tez mam kilka wersji w głowie, jedna z nich jest taka że też bym mu nie powiedziała dopiero jakbym poleciała do niego to powiedziałabym mu osobiści albo jak on by przyleciał :)

Witam niedzielnie ;-)

Dziś już nie plamię, za to od wczoraj pobolewa mnie brzuch i znowu się martwię :-( Jestem psychicznie wypluta, tęsknię za córą, ona ciągle dzwoni i płacze, że do mamusi chce - masakra, w nocy jakieś koszmary mnie nawiedzają, czuję się jak z krzyża zdjęta ... Ale jeszcze parę dni i będzie dobrze - musi być :-)

Mgiełko Wszystkiego Najlepszego Kochana :-)

Miłego dzionka Wam życzę dziewczynki :-)

Ehhhhh ja też bym nie wytrzymała
A S. wraca :) ale też nie wiem czy tak od razu... to nie do końca takie proste jak chcemy żeby wszystko było legalnie... a chcemy...
Isis trzymaj się:) Pozdrowienia dl małej

Sailorku też wierzę tylko wiem, że to może potrwać, a chciałabym,żeby S już tu ze mną był na zawsze :)
ja jestem kopnięta wariatka. Wpisałam do excela temperatury z ostatnich 3 cykli i zrobiłam z nich jeden wykres żeby się przekonać czy rzeczywiście ten obecny jest wyższy od poprzednich :)

E tam wariatka ja robię identycznie Sailorku:) Dla mnie to nowość bo Wy co miesiąc macie okazje się zastanawiać a u mnie to tak naprawdę pierwszy raz kiedy byliśmy ze sobą w płodne dni:) Dlatego pewnie się tak jaram :P A wnioski... no wyższy niż poprzednie:) prawie w każdym punkcie, tylko dwa pierwsze dni po skoku są niżej a reszta już wyżej :) Jeszcze 6 dni u mnie i się okaże... strasznie długo

muszę się przespać bo nie mogę opanować senności... a kaszel dziś mniej męczy to nadrobię ostatnie noce:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry