reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor, sama wiesz, że może jeszcze być za wcześnie:) Ale ja myślę, że coś może być na rzeczy bo te Twoje poprzednie wykresy były też takie skaczące i nieobliczalne jak moje a teraz tak przyzwoicie się Twoja temperatura zachowuje...
A ja chyba zamówię pizzę :) jakoś mam ochotę nieodpartą... i biorę się za tłumaczenie schematu na druty na kubraczek dla siostrzeńca S. tzn taką cienką kamizelkę. Jutro jak pójdę do apteki to kupię włóczkę i przynajmniej spożytkuję jakoś ten czas na L4 :)

Dziewczyny a ja bym starsznie chciała żeby nam wszystkim się udało. Każda z nas zasługoje na to,żeby zostać mamą. Czemu to życie jest tak niesprawiedliwe...Ci co nie chcą wpadają, a Ci co chcą nie mają...:no:

Myniu ja nie mam takich uzdolnień do szycia i dziergania :-) pokaż gotowe działo jak zrobisz :-)

Sailorku pokażę jak tylko uda mi się ukończyć bo ja to łatwo zaczynam 1000 rzeczy na raz, gorzej z dokończeniem :P
Różniczko ja biorę i rano i wieczorem luteinę w dodatku mój lekarz kazał brać po 2 bo ja delikatnie mówiąc duża jestem więc i luteiny muszę dostać dużo :P hihi
A na rozgrzanie polecam herbatę imbirowo- pomarańczową... i do tego dobrze działa na kubki smakowe i na przejedzenie :)
A ja już zamówiłam pizzę i colę i jak tylko to zrobiłam zaczęło mnie mdlić ale to pewnie przez to, że nie mogłam znaleźć smakku na który bym miała ochotę i popróbowałam przeróżnych rzeczy, od chrzanu i musztardy po konfiturę wiśniową.. ale nic mi nie podeszło:)

Witam dziewczynki wieczorkiem :-D
A ja wiem, kto w tym miesiącu zobaczy II krachy na 100% a więc uwaga wymieniam :
Sailor :tak:
Różniczka :tak:
Mynia :tak:
Różniczko ja po prostu nie chcę już czekać i dlatego umówiłam się z gin. i będę z nią rozmawiać o IUI a jak się nie zgodzi do zgłoszę się sama do kliniki w Poznaniu
Mgiełko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin a przed wszystkim szybkiego zafasolkowania :tak:
Czarnooka trzymam kciuki, żeby owólka była jak najwcześniej :tak:

Asitko cześć :)
Jak się masz? Podoba mi się Twoja wróżba :) obyśmy tak wszystkie zafasolkowały do świąt tak jak nam zaplanowałaś :)
Widzę, że u Ciebie też ładny skok:) trzymam kciuki :)

Myniu bo już myślałam, że źle biorę, bo ja 2 na noc :tak:mi mąż smaży naleśniki, bo coś mi się zachciało, a on robi najlepsze na świecie! ale pizze też bym zjadła:-D
Sailor masz rację, że każda z nas zasługuje i też tego nie rozumiem dlaczego to jest takie trudne :-(
A ja zaczęłam pisać tutaj właśnie przez Ciebie i Mynię, bo fajnie ze sobą rozmawiałyście i właśnie dlatego uważam, że Ty i Mynia powinnyście zobaczyć teraz II kreseczki:tak:ja mogę sobie jeszcze poczekać:tak:tyle czasu już u mnie minęło to jeden miesiąc nie zrobi mi różnicy;-)
Asita chciałabym bardzo, żebyś miała rację, ale boję się że znów będzie powtórka z dotychczasowych cykli...
Rozumiem Cię, że nie chcesz już czekać, ale ja bym zaczęła na Twoim miejscu od badań, bo może tylko jakaś błahostka przeszkadza :tak:

Asitko ja bym bardzo chciała,żeby wam się udało naturalnie ale jeślibyłabym na waszym miejscu też bym się zgłosiła na iui jakby nie dali na kasę chorych to prywatnie. Sama po sobie wiem i z relacji innych że jak jest rpoblem trzeba działać bo czas ucieka.

Myniu ja wczoraj tak eksperymentowałam mąż się smiał bo próbowałam chrzanu z żurawiną ze słoiczka a za 20 min wcinałam jabłuszko :-D

Ehhhh głupia jestem. Zerknęłam na ten wyschnięty test i coś tam pod światło wypatrzyłam ale na zdjeciu nic nie widać nie wiem czy to szare czy różowe lekko. Pewnie znowu mnie teścior nabrał :-D nauczyłam się nie nakręcać :-D

Myniu u mnie bez zmian :) skok może i miałam ładny, ale tempka coś nie chce iść w górę :no:
Ja tam nadal wierze, że wszystkie zaciążymy do końca roku i o to co tydzień się modlę :tak:

Sailor a może faktycznie jest coś na rzeczy, że tak eksperymentujesz ze smakami :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Asitko nie wiem sama nie chce się nakręcać ale niektórych objawów nie da się zignorować, z tym ,że wiem,że ich przyczyną może być progesteron. :-D Szkoda,że każda z nas mieszka tak daleko...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry