reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu jak by Ci to powiedzieć - obiecałaś zrobić mi przyjemność więc już od lipcowiątka nie możesz się wykręcić :-p ja też byłam bardzo senna i głowa mnie mocno bolała - z resztą ten ból był przyczyną wcześniejszego testowania żeby się upewnić czy Ibuprom mogę wziąć no i musiałam się Apapem zadowolić :tak::-) a figlem się nie przejmuj moje psisko też mnie olewa i nie robi na nim wrażenia że jestem w ciąży :/
Sailor pisz jutro z samego rańca jak test a najlepiej wklej zdjęcie II kresek ;) wyraźnych mdłości życzę a co! :-p;-)

sailor-łap kochana &&&&&&&&&&&&&&&!!!! Co bys jutro wkleila nam zdjecie II kreseczek!!
Mynia- Tez piekny wykresik:D No a kiedy ty kochana testujesz? i dla Ciebie-&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Moimi pierwszymi objawami ciązy byly sennosc i bole ,zawroty glowy:D
rozniczko-Ty tez cudowny wykresik masz!! Trzymam kciuki-nastepny tescik za pare dni bedzie dwukreskowy!!&&&&&&&!!!

Hej kobietki :)
ja właśnie wróciłam od mamki , byliśmy u niej od wczoraj ,ale sobie odpoczęłam troszeczkę

Sailor piękna temp i to jaki skok :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki za jutrzejszy test

Myniu u Ciebie też piękna temp :) za Ciebie też trzymam mocno kciuki

Kobietki jak mnie strasznie plecki bolą dzisiaj muszę męża molestować żeby mi wymasował bo ostatnio ma opory

Pianko:) no ja już zaczęłam potajemnie podczytywać lipcówki:)
Noelle ja planuję testować 15 dnia fazy lutealnej bo ostatnio zawsze 14 dnia dostawałam @ ale 14 po południu, więc o ile taki dzień w ogóle będzie to 15 dnia:)
dziewczynki senność i bóle głowy... tylko, że ja oprócz tego chora jestem więc raczej to przez chorobę, ale na wszelki wypadek biorę apap:)
Dziś boli mnie podbrzusze i tak jakby jajniki albo nerki bardziej niż w poprzednie dni i rozwolnienie mam. Tzn tak częściej biegam do łazienki już od wtorku chyba albo środy ale dziś jeszcze częściej - chociaż może biegunka to za duże słowo...
Sailor ja też życzę Ci tych wymiotów, nawet możesz się ze szczescia jutro po... jak zobaczysz dwie kreski :P

Ach dziewczyny tak was podczytałam i siknęłam a wcale przedtem nie miałam na to ochoty. I krecha jedna ale test zrobiony z rozcieńczonego moczu więc...:-)
Mdłości mam lekkie ale to dziwne jakieś bo od rana były i tak pojawiają się od czasu do czasu.

Witam dziewczyny!
Wróciliśmy już do domu. Zmarzłam przez te święta strasznie...do teraz mi zimno...
Jak widziałyście dzisiejszy test negatywny-była piękna jedna kreska:-( już mam dość takiego widoku...nie zatestuję już szybko...dopiero jak się @ będzie spóźniać to może o tym pomyślę. jakoś nie mam już wiary, że kiedykolwiek się uda...
Kurcze coś npr mi szwankuje i nie widzę co u każdej słychać...

Mynia temperatura wygląda pięknie! Trzymam kciuki! a Ty rano bierzesz luteinę?bo tak przeczytałam...?
Sailor u Ciebie też ciekawie wygląda! No i te mdłości:laugh2: Trzymam kciuki za jutrzejsze II kreski!
Isis Współczuję tej przymusowej rozłąki! Oby pomogło i żebyś Ty była zdrowa!
Bzibziok dobrze, że nic Wam się nie stało!
Agacynda współczuję takiego natręta! Olej ciepłym moczem, w ogóle się nie odzywaj to powinien się w końcu odczepić, bo mu się znudzi
Margotka są dwa dzieciaczki? bo coś mi umknęło...:*
Noelle co tam u Ciebie? lepiej się czujesz?
Agnieszka doczekałaś się! Bardzo się cieszę, że już czujesz kopniaczki :-)
Asita ty masz jeszcze czas na inseminację, a z plemnikami przecież nie ma tragedii, wyluzuj troszeczkę
Domik mi magnez na skurcze pomaga, ale nie wiem czy w ciąży można...
Laluś bardzo mi przykro, że wredna @ przyszła...nie długo do Ciebie dołączę to znów będziemy razem walczyć!
Pianko ale fajnie! oj..też tak chcę czuć! Mój M byłby wniebowzięty...
Mgiełko Wszystkiego najlepszego! Szybkiej ciąży! Ja tam jestem zdania, że skoro już raz się udało to teraz też się uda! Zobaczysz kochana!
Czarnooka może owu się przesunie i się uda? trzymam kciuki za to!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry