reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej hej babeczki:)
Melduje ze zyje! hehe... I mam sie zdrowo w przeciwienstwie do moich chłopakow... :baffled:
Mamy jeszcze troszke wolnego w tym tyg :-) choc juz troche odpoczełam. Dzis albo byłam w kuchni albo spałam:-D ale wyspałam sie za wszystkie czas.
Widze ze jeszcze tydz i bedzie sporo testujacych:-D Ale w sumie to wiadomo kto jest pewniakiem na II kreseczki:-D

czarnooka a to nie jest u Ciebie tak ze masz te plamienia po przytulankach? Ja tak miałam przed ciaza i to był polip, lepiej to sprawdzic:tak: ja tez musze sie wybrac w tym miesiacu bo mam podejzenie o polipa lub nadzerke, czekam tylko na wypłate.

reklama
Czarnooka ja niestety nic nie doradzę, bo się na tym całkowicie nie znam :no:
Myniu ja mam po cichu taką nadzieję, że jak zdecyduje się na IUI to już nie będę musiała jej robić bo będę w ciąży, ale się nie nastawiam ;-)
Dobranoc Różniczko :****

Witajcie:)
My już wróciliśmy do domku, weekend minął potwornie szybko:( i nie bez atrakcji, bo od czwartkowego wieczora zaczęłam mieć problemy z żołądkiem. Coś mi musiało zaszkodzić:/ może wata cukrowa na cmentarzu? (moja tradycja utrzymywana rok w rok od dzieciństwa, z tym, że z wiekiem proszę o coraz mniejszą i przyznaję coraz mniej mi smakuje;) )
Tym sposobem z czwartku na piątek spałam 3godziny tylko, resztę spędziłam przy ziółkach i w łazience (niestety bez efektów). W piątek w pracy wytrzymałam 2h, zwolniłam się zadzwoniłam po męża - też się zwolnił i prosto uderzyliśmy do bielska. Tam cały piątek znów na ziółkach, tabletkach, w łóżku i w sobotę obudziłam się już prawie bez dolegliwości:] Dziś już jest zupełnie ok:)
Temperatury w związku z powyższym oczywiście albo zaburzone albo nie mierzyłam:) jutro dowiem się prawdy hehe, aczkolwiek dzisiejsza, bądźmy szczere jest bez szału:(
Obserwacja cyklu - enpr.pl

Bzibzioczku a Wy byliście w Krakowie?;>

Myniu ale Ci dobrze z tym L4:D no i ładny masz ten wykresik:>

Rożniczka trzymam kciuki za tempke!!

Więcej teraz nie doczytam, do jutra:*

mynia tak piekna jak co cykl:tak: ale czekam z niecierpliwieniem na @ i działamy dalej;-) serduszko było TYLKO w 17 dniu cyklu wiec raczej juz było za późno... Mówisz ze bedzisz robic kubraczek :) ja musze zakupic kanwe i bede obrazek robic dla mamy do kuchnia na imieniny (na marzec ale z mim zapedem zaczne teraz co by na pewno zdazyc) Tez lubie zaczac tysiac rzeczy naraz gorzej z ich dokonczeniem...

shiya wspólczuje... tulam! Dobrze ze juz Ci przeszło!

Ostatnia edycja:
Różyczko ale w końcu musi się udać, a może właśnie teraz:)
Sihayko Ty też niezła chorybzda :) jak ja :) Mi niby fajnie z L4 ale póki co duszę się... no ale wiem, że już niedługo będzie lepiej i pewnie ze 3 dni to już prawie zdrowa sie poobijam :)

Wciągnęłam pizzę, a Figiel razem ze mną... to szaleństwo w kartonie... nawet nie zdążyłam powiedzieć, że nie wolno...

Sailor ja myślę że u Cibie może być jeszcze za wcześnie na test :) i jutro te może być za wcześnie bo może wczoraj miałaś zagnieżdżenie i dlatego ta temp dzisiaj poszybowała :) Może poczekaj z testem kilka dni jeszcze

jak się tak przyglądam temu testowi to dochodzę do wniosku,że może kolor przesunął się z tej kreski kontrolnej ( czytałam gdzieś,że czasem tak bywa) jakby nie było miło było chociaż przez chwilę czuć się fasolkowo :-)

Agnieszko ja mam kilkanaście testów to mogę zaszaleć ;-)

Myniu ja bym chyba mojemu dzidziolowi nie kupiła takiego smoka :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry