Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Domik jesteś bezbłędna! Kochana do lutego to zleci jak z bicza strzelił i ani się obejrzysz a będziesz miała już dzieciątko ze sobą . U mnie zależy od dnia, czasami się dobrze czuję a czasami źle, ale przeważnie źle więc już bym chciała czerwiec
witajcie
dzisiaj rano kolejny test i kolejny negatyw, piersi bolą na @ dziś idę do ginka to sie dowiem co dalej...
ehh nawet mąż się dzisiaj przejął że jedna kreska, no płacz i zgrzytanie zębami
Dziewczyny ja się boję tego łażenia po lekarzach...mam pracę na zmiany często na 14-22 a tu każdy przyjmuje po południu...nawet nie ma się jak porządnie leczyć :-( już nawet mówiłam mojemu m....że to takie na pół gwizdka. Obawiam się,że puki pracuję nic się nie zmieni.
Asitko ale musisz zorbić przed tym badabnia m in HSG cytologie itd dodatkowo brac leki na stymulację pluś chodzić co 2 dni na usg podpatrzec jajeczka :-(
Godzinę wcześniej twój mąż oddaje nasienie i je przygotowują. i ta lista badań.