reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu u mnie tak samo dół przed @ jak co miesiąc. najbardziej dołuje mnie to,że przy mojej pracy nie mam jak skorzystać z leczenia u specjalisty. :-( te wieczne 2 zmiany mnie dobijają. Chciałabym zmienić pracę ale tu jest ciężko gdzie mieszkam. Pozostaje tylko praca w handlu...:no:

Dawaj Ficaria, może to coś pomoże...
ja tak bym chciała móc Wam wszystkim naprawdę te dwie kreski wysłać :(
A ja i S nawet nie jesteśmy małżeństwem to jakbym chciała nawet tej modlitwy Margotkowej odmawiać bym nie mogła...

Hej Dziewczyny.
Myniu trzymam kciuki. Sailorka proszę mi tu doła nie łapać, teraz taki okres najgorszy do życia. Mówią, że to wszystko, że listopad. Nawet moje dziecko dzisiaj z płaczem wstało, że jest nie wyspana i nie chce dzisiaj do przedszkola tylko w domku z nami.
Agacynda sporo metrow te mieszkanie mozna nawet powiedziec, że taki domek. Tylko radzę Ci żebys przemyslala, zastanowila się, dowiedziala sie jakie sa oplaty a pewnie nie male. u Nas za mieszkanie 100 m za czynsz bylo ponad 1000 zl do tego wiadomo dochodzi jeszcze pare roznych rachunkow. Ale trzymam kciuki za kredyt zeby sie udalo bo lepiej splacac swoje jak placic komus, kto w kazdej chwili moze wam wypowiedziec wynajem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry