hej laseczki:*
ja już nie mam sily. chce luty i chce urodzic!!!! przeziębienie prawie przeszło to od dwoch dni mam takie dziwne zawroty głowy. tak mi slabo!!!! du.... z łozka podniesc nie mogę bo się przewróce. a mi się siku chce!!!! nie ma nikogo w domu. wyc mi się chce!!!!

na skurcze już od poczatku biorę magnez ale widocznie nie zadziałał. do tej pory boli mnie łydka....
tak pada u mnie i ciemno jakby wieczmor zapadł....
dziewczyny proszę mi się tu nie załamywac. tyle jest beznadziejnych wypadków a potem owoc miłosci się pojawia. cyce do przodu i idziemy przez życie z podniesiona glową:*
MYNIA trzymam kciukaski za II krechy. jak się dziś czujesz?? do kiedy masz l4??
SAILOR może jeszcze za wczesnie na testowanko. mi późno test wyszedł a tyle kasy przesikałam i nic

trzymam kciuki:*
AGNIESZKA jak samopoczucie?? polepszyło się?? jak Dominisia??
AGACYNDA no to Wam rodzicę chcą piękną niespodziankę zrobic. a mieszkanko musi byc piękne. powodzenia:*
MGIEŁKA wszystkiego najlepszego:* spełnienia marzeń. daj znac co Ci lekarz powiedział po wizycie.
ISIS biedulko:* trzymaj się tam. a jesteś na zwolnieniu i odpoczywasz mam nadzieję??
CZRNOOKA a co to się stało tacie?? a Ty maszeruj z tymi plamieniami do lekarza!!
ROŻNICZKA kochana moja:* myśl pozytywnie bo to naprawdę pomaga. wiem, że się wyc chce z żalu i złosci. choc strałam się dużo krócej od Ciebie to też doświadczyłam tego żalu i pytania dlaczego ja.... trzymaj się:*
MARGOTKA, PIANKA, NOELLE a Wy cięzaróweczki jak tam się czujecie??
buziolki dziewczynki:*