reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama

No , no ! Przepięknie !
A byłaś już oglądać osobiście, lub też jesteś umówiona na oglądnięcie?
A jak lokalizacja? Czy to mała miejscowość czy większa, czy daleko do miejsc użytecznych?/
:-)

Oh, MY GOD! Ale czad mieszkanie! Opiszesz nam jak wygląda rozmieszczenie pokoi na poszczególnych poziomach? Kuchnia jest duża (to dla mnie najważniejsze pomieszczenie :P)? Byłaś już na miejscu czy na razie tylko na zdjęciach widziałaś? No i co teraz trzeba zrobić żeby było TWOJE?

Jeszcze nie byłam, bo czekam aż będę wiedzieć, czy mogę je kupić. Nie mogę pójść oglądnąć, bo się jeszcze bardziej napalę i już nie odpuszczę...
Lokalizacja blisko centrum, mieścinka 35 tys, więc nie ma mety :D Samochody mamy więc w sumie czy blisko czy daleko centrum, to najmniej istotne.
A właśnie nie ma zdjęć kuchni, więc nie mam pojęcia jak wygląda... mam nadzieję, że jest duża...

Agacynda piękne :) Oby rodzice wykombinowali coś dobrego :)

Mnie tak strasznie boli podbrzusze ;( jak się zdrzemnęłam w dzień to wstać nie mogłam, tzn jak próbowałam usiąść to mnie strasznie zabolało, ale naprawdę strasznie

Właśnie nie wiem... pewnie nic... ale ten ból dziś był taki... niezwyczajny...
za Twoim przykładem zrobiłam sobie zaręczynowy suwaczek :)
Alergia sama w sobie lepiej ale kaszel muszę poczekać aż zejdzie... chrycham nieziemsko ;) ale najważniejsze, że już się tak nie duszę bo powiem Wam że od piątku do wczoraj to aż płakałam bo bałam się, że sie uduszę i sama w domu nawet nijkt nie będzie wiedział i znajdą mnie po tygodniu napoczętą przez Figla...

No wiem wiem... czarne wizje ale ja już taką mam fantazję :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry