reklama

Staranka od stycznia 2012.

Tak Myniu 2 cykle z clo...ale strasznie boję się UIU, (najbardziej tego, że się nie uda mimo wielkich nadzei...)
żebym miała pewność, że w końcu się uda bez tych wszystkich medycznych wspomagaczy, to mogłabym czekać jeszcze i kilka lat dłużej...ale pewności nie mam:-(
Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby tak dużo nie myśleć...ale nie mam na razie pomysłu...

Ale w sumie jestem dobrej myśli, bo sobie założyłam, że w styczniu/lutym chcę złożyć dokumenty o adopcję/rodzinę zastępczą, a cały czas będziemy walczyć dalej. Wcześniej nie będę mogła, bo mój M jest na okresie próbnym do grudnia, a ja obecnie jestem na zastępstwie i powinno się wyjaśnić wszystko do tego czasu (przynajmniej mam taką nadzieję);-)a u nas szkolenie trwa tylko 3 miesiące, więc jest do wytrzymania

Ostatnia edycja:
reklama
No co Ty ;-)Ja jestem tylko rok młodsza:tak: a po za tym teraz kobiety rodzą później. No i jeszcze dodam Ci na pocieszenie, że moja babcia rodziła mając 42 lata:tak:-trochę czasu jeszcze mamy :happy2:

Ja tylko na chwilę wpadłam, i czy przez tą chwilę mam Ci Myniu skopać tyłek?? jaka za stara hm?? jedziemy w zasadzie na tym samym wózku z tym, że masz o kilka mniej "próbnych" cykli więc bez takich proszę:/

Myniu... to ja jeszcze dodam za różniczką, że moja szwagierka lat 37 owszem wspomagała się żeby zajść w pierwszą ciążę (miała wtedy prawie 36 i za wysoką prolaktynę) ale po roku nie całym! od porodu! wpadła z drugą ciążą jeszcze karmiąc pierwszą dziecinkę:]

O widzisz! sihaya ma rację! Trzeba Ci nakopać :szok:
Ja mam też tylko więcej "próbnych" cykli, ale co z tego:-pskoro bez efektów i to do tego na tabsach muszę jechać, żeby w ogóle mieć szansę...

Wiem, że macie więcej próbnych cykli ale my decyzje o staraniu podjęliśmy też prawie rok temu... tyle,że nawet nie mieliśmy szans i okazji i dalej nie będziemy mieć na razie. Ale to, że w danym miesiącu się nie staramy nie znaczy, że ja mniej tęsknię do dzidziusia, przeciwnie, czuję jak mi te moje jajeczka spływają co miesiąc a ja nawet nie próbowałam czegoś z tym zrobić.
Oj nakopcie mi bo płakać mi się chce

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry