Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myniu kurczę jak to I ? Tak patrze na Twój wykres to Ty masz dale wysoką temp ja właśnie przy takiej robiłam test a na drugi dzień skoczyła
Może kochana Ty jesteś jedną z tych dziewczyn którym testy nie wychodzą , jeeszcze piszesz że ta kreska kontrolna słaba może test do d***
Domi też test długo nie wychodził Do puki @ nie ma jest nadzieja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asisto a jak u Ciebie ?
Ciężarówki moje kochane czy was też jeszcze bolą piersi ?
Mgiełko trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A mnie dzisiaj w nocy złapał straszny skurcz w łydce i maż mnie masował bo aż mi nogę wykręcało a jak bolało
oj MYNIA przykro mi ale ja mam jeszcze dużą nadzieję ze Ci się uda. jak nie ma @ jest nadzieja i tego sie trzymajmy:*
MGIEŁKA może Tobie się uda w tym cyklu. jeszcze 5 dni i się wyjaśni bądz dobrej myśli
AGNIESZKA o skurczach łydek mi nie przypominaj bo to koszmar!!! bierzesz magnez???
mykam na śniadanko a potem sprzatac bo syf taki ze..........
No skurcze w łydkach sa paskudne, ja dawno nie miałam ale kiedyś miałam bardzo często. Częściej miałam jai chodziłam tylko i wyłącznie na obcasach.
A kreska na teście właśnie taka dziwna, widoczna ale nie tak wyraźna jak powinna być. Robiłam już kiedyś tego bobotesta i wiem, że ta kreska była normalna a ta jest słabiutka. Oczywiście mówię o kresce kontrolnej nie testowej.
Zobaczymy... teraz czekamy jaka będzie temperatura. Co ma być to będzie. Żal mi jedynie, że dla mnie @ nie oznacza nowego cyklu starań, dlatego mi smutno mocno.
Zastanawia mnie tylko jeszcze ten mój ból podbrzusza już od tylu dni, gdzie mnie nigdy wcześniej nie bolał, zawsze najpierw przychodziło krwawienie i dopiero po połowie dnia ból. A tak to zbliżająca się @ rozpoznawałam jedynie po humorkach i drących łydkach
Dziewczynki, nie przekreślam tego cyklu, przekreślę jak dostanę @, ale też nie chcę się nakręcać... Szkoda energii.
Dobrze, że mama przyjeżdża, z nią nie będę o tym gadać więc nie będę w kółko wałkować tego tematu, łatwiej mi będzie nawet jak dostanę @.
A w ogóle to ide napić sie wina... jak ma przyjść @ to ją przyśpieszę.
To ja Wam jeszcze pokażę i same powiedzcie... słaba ta kreska kontrolna prawda? Wszędzie piszą, że jak jej nie ma to test nieważny a co jak jest tak słaba?