reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko powtórzę jak nei dostanę @. Nie chcę już nerwów nadwyrężać... Poza tym mam jeszcze jeden bobotest to jak ma wyjść tak samo to dziękuję... A przeterminowany nie jest, ważność do czerwca 2014...
Co ma być to będzie... może moja dzidzia nie chce urodzić się w lipcu. Tylko po co ja obiecywałam Piance, że będę lipcówką:)

Cześć dziewczynki
Myniutku jakas dziwna ta krecha na twoim teście faktycznie jasna. A u mnie na wykresie zAmieszanie 15 dpo i tempka się podniosła plamienia ustały...:no:

Myniu zasadniczo nie wiem chyba może bo owulacjs kiedy była nie wiadomo może być nawet 2 dni po skoku a ja nie byłam na monitoringu. Brzuch mnie boli coś podobnie do na @ ale ni tak do końca jest to ten sam ból. Nie mam już testów.:baffled:

Cześć królewno wspomóż koleżanki staraczki dzidziolkowymi fluidkami. :-)

hejjjj !! w ogole nie miałam czasu zajżeć ani tu ani na enpr.pl bo zdycham od poniedziałku.. najpierw na gardło leki a od czwartku gorączka i antybiotyk wiec jestem nie do zycia :(

ale fluidki wysyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a bierzcie ile chcecie, ja juz chce zeby te 20 tyg mineło i niech sie juz rodzi, bo mnie Lena ciągle po pęcherzu kopie i juz mam dość :P

a gdzie masz plusik Sailor?? :P:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry