Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja próbowałam w tym cyklu szyjkę wyczuć, ale już praktycznie pod sam koniec. Najchętniej to ja bym wcale nie robiła żadnych obserwacji, ale bronię się rękami i nogami przed clo, więc chcę być chociaż prawie pewna, że mam owulację i nie potrzebuję stymulacji.
Niestety zasmucę Cię aneczek obserwacje nie dadzą Ci pewności, że jest owulacja. Pewność może Ci dać tylko monitoring cyklu bez tego to jest tylko takie gdybanie. Ja jestem tego świetnym przykładem, bo temperatura wzrosła, faza lutealna utrzymywała się na wysokim poziomie (jak nigdy), a lekarz powiedział, że owulacji w tym cyklu nie było i nie będzie... @ przyszła szybko ;(
Kurcze, wiem o tym, ale szukam wszelkich sposobów :-) W styczniu mam się zgłosić do mojego lekarza jak się nam do tego czasu nie uda, więc już tylko 2 cykle nam zostały. Mam nadzieję, że zanim przepisze mi clo, zrobi przez jeden cykl monitoring, żeby się upewnić czy muszę go przyjmować. A Ty coś bierzesz na plamienia Ficaria? Bo widzę, że też masz ten problem.
Pa Asita! Jutro z rana uzupełniaj!
Ja biorę luteinę, ale chyba jest za słaba, zobaczymy jak będzie po hsg i co gin wymyśli... Zresztą jak ta luteina ma u mnie działać jak nie ma owulacji... Bez sensu :/
Ja też brałam luteinę i też nic nie pomagała. Gin zmienił mi na duphaston, bo stwierdził, że jest lepszy i trochę pomógł. No w ciążę nie zaszłam, ale plamienia się o wiele skróciły.
Kurcze, brak owulacji masz potwierdzony? Pamiętam, że któraś dziewczyna też miała nie mieć owulacji a teraz jest chyba w ciąży z bliźniakami :-) Chyba Margotka? Dobrze pamiętam?
oj Myniu tulam mocno a byłam pewna .... ehhh
ściskam cie mocno
a ja dzis wstałam siku i jak zrobilam to tak mnie zaczelo ciągnąc w dół brzucha ze nie mogłam wyprostowana dojść do łózka ahhh te niby objawy, zatwardzenia ciag dalszy, piersi lekko swędzą sutki, całe są powiększone ale nie jakos strasznie bolące za jakies 5 dni przyjdzie @