reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Najpierw clo, a potem hsg? Hmm... Mi pan doktor powiedział, że to nie ma sensu, bo jakby jajowody były niedrożne to się będą torbiele robiły (dziękuje już jednego miałam i od półtora roku do dziś mam rozregulowane cykle) i pierwszym krokiem do clo jest hsg. No, ale widzę, że są różne szkoły..
No, i czemu macie odpuszczać przytulanki? Przecież to sama przyjemność :P

Aneczek trzymam kciuki żeby jak najszybciej się udało, niestety tak to już bywa, że jak się człowiek zacznie starać to wychodzą różne kwiatki, choć człowiek wcześniej żadnych symptomów nie miał :/

I wiecie co jeszcze mam strasznego pietra, bo moja labradorka ma rodzić na dniach... nigdy nie odbierałam psiego porodu, bo ja kocia mama jestem... Już spać nie mogę od dwóch dni i nasłu****e czy się nie zaczyna... Chyba zwariuję!

Dzięki ficaria, ja też sobie wmawiam, że w końcu się uda. Trochę się obawiam tego clo, bo to w końcu już poważna stymulacja, ale jak będzie trzeba, to trudno. Chociaż ja i tak się upieram, że u mnie owulacja jest :-)

Czarnooka, bardzo mi przykro. Ale jak widzisz są jeszcze różne drogi. Ważne, że masz takie wsparcie w mężu.

Ostatnia edycja:
No nawet jakoś szczególnie o tym nie myślę, bo mówiłyście, że spoko ;)
Bardziej się boje porodu mojego psa... Aktualnie podłapałam stresa, bo teściowa ciągle mnie prosi żebym nigdzie już nie wychodziła zanim ona nie urodzi, bo jakby się przy niej poród zaczął to zemrze na zawał... :P
Wiecie kiedyś miałam taka historię... Poszłam z psem do lasu i jakiś turysta schodził szlakiem z góry i moja sunia do niego przystarowała (zaczęła szczekać i biec w jego stronę). Ja pobiegłam za nią, zapięłam ją na smycz i mówię do pana, ze przepraszam za nią, że się pewnie pan przestraszył. A on tak spojrzał na mnie zdziwiony i mówi: NIEEE, MÓWILI, ŻE TE PSY (labradory) NIE GRYZĄ... Myślałam, że padnę ze śmiechu :D

reklama
Wejdź w ustawienia, i tam po lewej stronie będzie ustaw/ edytuj/ zmień (nie pamiętam) sygnaturę i wklejasz link do wykresu.
Zrobi Ci taka miniaturkę jak my mamy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry