reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej
Myniu ja dalej zaciskam kciuki i wierzę że mnie lipcowo uszczęśliwisz :tak:jak dla mnie ten test jest trefny, może przechowywali go w sklepie w niewłaściwych warunkach :baffled: ja nie wiem czy mam takie ustawienie monitora czy tak chcę zobaczyć bo normalnie przy testowej leciutki cień widzę...a mi się dziś śniło że II krechy Ci wyszły
Agnieszko mnie (.)(.) bolą ale już znacznie mniej odkąd kupiłam troszkę większy biustonosz ;-) ja witamin nie łykam, czasem sobie magnez zapodam
Apropo spodenek zapewniam że każdy tyłeczek w nie wejdzie, sznureczek pięknie reguluje szerokość :-D

Hej!Ale żeście naprodukowały od wczoraj, że ledwo doczytałam.
U mnie wczoraj znajomi byli i robiliśmy founde i tak nam sie do 2 w nocy zeszło więc dzisiejszą tempkę mam zaburzoną, a mój wykres wyjątkowo pogibany w tym cyklu.
Przykro mi z powodu Waszych testów, nie tak miało być, ciekawe jak tam Sihaya, bo u niej też sie temp ładnie trzymała na jednym poziomie.
Mnie Myniu chyba nic nie boli, a przynajmniej nie mam ostatnio nawet czasu o tym myśleć.
Pokazuje mój wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl strasznie zwariowany w tym cyklu.

MYNIA wiesz co bo ja to widze tam dwie kreski:P ale może ciąża mi na oczy wpływa:-D zawsze jak któraś wstawiała cień cienia to ja nigdy nic nie widziałam i a dzis widzę a Wy nie:P ale test cos dziwny. moze mało moczu nalalas ze taki blady??

AGNIESZKA jak juz przed ciążą brałam femibion natan 1 teraz mam femibion natan 2 i biore co drugi dzień magnez z potasem. na początku przy bólach brzucha miałam brac codziennie a teraz jak boli to też mam brac. na szczeście nie doskwiera mi bardzo wiec nospa wystarczy jak boli.

KRÓLEWNA fajnie, że się odezwałaś. widze, że Ty tez bedziesz miec Lenkę:) gratulacje:* zdrowiej i prezentuj brzucholka:)

SAILOR szkoda, że tylko jedna krecha.

co się tak w tym miesiacu opierniczcie ze II kresek nie widac??:P działac tam kobietki. juz kiedyś byl taki zastój a potem nagle booom i tyle zaciążyło:)

ciekawe jak tam Kinga się trzyma no i Zonqa tez dawno się nie odzywała...

Myniu test chyba jakiś nie bardzo. Ja tam w polu testowym- obok tej nitki widzę jakiś cień czerwieni, ale nie powiedziałabym, że to kreska- bardziej plamka, więc musi być coś nie tak...

Zamówiłam dzisiaj meble:) No i stanęło na górze w kolorze kremu, dół malinka ( bo mąż się z miejsca zakochał w tym kolorze ). Blaty będą taki jasny beż, żeby do płytek na podłodze pasowały:) Do tego dorzuci w gratisie blat na barek i kratownice (coś a'la regał) do jadalni z podświetleniem led:) i powiedział tylko 5 tys:) Ale się cieszę!!!:)

Mynia Ty idź lepiej do apteki po inny test, bo ja tak samo jak dziewczyny widze tam kreske testową i obok cień drugiej :P miałam tak samo na moim teście :P tez bobo niebieski :P

Nie dziewczynki, na teście na 100% nie było nawet cienia cienia cienia cienia... a ta kontrolna na żywo była jeszcze bledsza niż na zdjęciu.
Także widać wszystkim Wam ciąże porzucały się na oczy :-):-D hihihi CHociaż Paulince to nei wiem co się rzuciło ;) ale może też w ciąży tylko jeszcze nie wie :)
Testu następnego na razie nie chce robić, czuję, że jutro @ przyjdzie. A jak jakimś cudem nie przyjdzie to za parę dni zrobię

No mi ciąża to napewno nie:) Może z poprzedniej jeszcze hormony zostały:)

Ale kochana uważnie przyjrzyj się zdjęciu:)

A swoją drogą to ja mam strasznie długie te cykle... Dwa miesiące. Chyba się do gina muszę wybrać. Dzisiaj 53dc:( No zwariować można.

Myniu podejrzany ten Twój teścior.... trzymam za jutrzejszą tempkę:) Ja swojej dziś nie mierzyłam bo smacznie spałam:] no i czekam do jutra na @.

Dziś już mieszkanie wywróciłam do góry nogami, wszystko na błysk wysprzątane.
Gołąbki za 5 minut będą do zjedzenia - cały gar zrobiłam:] część zamrożę i będą na raz następny <mniam>
A wieczorem idziemy do teścia na imieniny więc się będę relaksować przy dobrym jedzonku i winku:)

Sailorku ja podobnie jak Mynia nie znam się dokładnie ale kiedyś czytałam w mojej mądrej książce z embriologii, że do 12-14tego dnia po owulacji implantacja może nastąpić czy jakoś tak. Będę u rodziców to muszę sprawdzić albo wezmę w końcu skarbnice wiedzy ze sobą:)
więc teścik uważam jutro za wskazany:)

Rety Marcepanku!! już 19 tydzień!!

Bzibzioczku u Ciebie góry i doliny rzeczywiście tym razem:) u mnie owszem temp była na stałym poziomie ale żadnych objawów ciążowych nie ma, a małpowych.. hmm.. piersi mniej bolą już więc tak jakby w nocy lub jutro miało się zacząć. Poza tym wczoraj już temp zaczęła delikatnie spadać.

Idę nakładać gołębie:)
Miłego dnia!!

reklama
Dzień dobry wszystkim :-)
Myniu, witaj. Nie znamy się jeszcze, bo ja tu od wczoraj dopiero buszuję, ale przykro mi, że test negatywny <pocieszacz>

Przepraszam Was Dziewczyny, że jeszcze wszystkim nie odpiszę, ale nie za bardzo ogarniam, bo strasznie dużo piszecie :-)

Ja dziś miałam małą wyprawę z psem do weterynarza. Jakieś dwa tygodnie temu już myślałam, że to koniec. Piesek dostał jakiegoś dziwnego paraliżu. Myślałam, że to kręgosłup, tak zresztą nasz wet. stwierdził i wysłał nas na prześwietlenie. Dziś się z nim wybrałam i okazało się, że kręgosłup jest raczej ok, ale prawdopodobnie ma już słabe serduszko i to mogło być jakieś chwilowe niedotlenienie
unhappy.gif
Dostał masę leków już do końca życia musi je przyjmować. Na szczęście to był jednorazowy incydent, a psina jest szczęśliwa i chyba nie czuje się źle. No i dowiedziałam się, że jego 10,5 lat psich, to jakieś 75-80 ludzkich
shocked.gif
. To właściwie już dziadek, hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry