reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczynki przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale byłam na kontroli, a tam internet nie ściągał :no: i dopiero teraz Was nadrobiłam masakra ile naskrobałyście przez jeden dzień :szok:
Domikcw skoro Pianka powiedziała, że cukier OK no to tak jest gratuluje dobrego wyniku :tak:
Królewna brzuszek cudny, ja mam jeszcze raz taki, jakbym trojaczki tam nosiła, ale jak na razie to sam tłuszcz jest :-p
Margotko testu nie robię bo dzisiaj wieczorem zaczęłam plamić także jutro @ się rozkręci
Pianko dzisiaj spadku nie było, ale za to jutro będzie
Czarnooka proszę mi się tu nie załamywać i takich głupot nie pisać bo się pofatyguje do Ciebie i do du*y na kopie
Mgiełko a może nic straconego i @ nie przyjdzie
Myniu akcja rewelacja tak się uśmiałam z hasła, ze masakra, a może to nie była @ i faktycznie w ciąży jesteś, ktoś tu opisywał przypadek, że dziewczyna byał w ciąży i miała przez pierwsze 3 miesiące @
Agacynda przepraszam a Ty z czego chcesz się odchudzać?? z kości na ości??? czy z ości na proch???
Sailor i Myniu ja też bym chciała schudnąć, ale moja silna wola jest mniej silna niż Myniu Twoja także nawet nie zaprzątam sobie głowy odchudzaniem bo i tak nie dam rady
no i nie pamiętam komu miałam jeszcze co napisać, ale wszystkie dziewczyny pozdrawiam

reklama
Nie no Asitko jak na plamienie implantacyjne to to było jednak za późno i za dużo.. bo to było skąpe krwawienie ale jednak więcej niż plamienie. Czyli fasoli w brzuchu nie mam. Ani nawet grochu...
tylko tak sobie myślę, że skoro tak skąpo to może ja mam endometrium za cienkie...
Asitko o której wizyta jutro?

Jillka to moje wykresy: Obserwacja cyklu - enpr.pl
usunęłam bo się i tak nie staram to po co sobie oczy drażnić... W miejsce cyklu weszła akcja "NIE BĄDŹ CIOTA - zmniejsz rozmiar galota" :)
Ja ostatnio miałam bardziej skąpe @ ale to dlatego że jeszcze rok temu miałam 7 dni a od jakiegoś roku tylko 4 no ale minimum jeden dzień i noc a często i dwa dni z nocą to były tak obfite, że na noc to i tampon i podpaska i jeszcze podkład higieniczny sobie kładłam, żeby łóżka nie pobrudzić, bo stary materac był cały w plamach... raz jak się tak nie zabezpieczyłam w środki higieniczne to obudziłam się z udami całymi we krwi i jeszcze S był brudny... (dobrze, że na jego czarnej skórze tak nie widać czerwonego bo by się chłopak przestraszył:-D:-D:-D:-D:-D:-D)
No a teraz dwa dni... w dodatku biorę Acard to powinno chyba jakoś bardziej mnie ukrwić, nie? Sailor, to tak działa?
Aneczek poważna sytuacja wymaga poważnych działań :)

Mynia, ale jatka! hahahahaha - wybacz, że się śmieję, ale nie wszystko sobie wyobraziłam! Czy zaczęłaś go wycierać, czy na śpiąco wrzuciłaś do wanny?
a jak samopoczucie? jak łydki ? I w ogóle? Ból brzuszka? Coś?
Bo wiesz, trochę dziwne.... No a jeśli o krwawieniu, to nie chodzi o implantacyjne, ale o to że czasem coś się pojawia w terminie miesiączki. No nie wiem, poobserwuj się Kochana!

Asita, jestem mistrzynią w słabej woli, więc możemy założyć klub "słabowola" Może furrorę zrobimy!

Ostatnia edycja:
Myniu ale ja nie pisałam o plamieniu implantacyjnym tylko o normalnej miesiączce która można mieć w pierwszych miesiącach ciąży
wizyte mam 9:20, z badania nici bo zaczęłam plamić,także odpuściłam sobie depilacje

No obudziłam go i powiedziałam, że go pobrudziłam i było mi głupio :) Ojjjjjj co on się ze mną ma... wiecznie coś. Musi mnie kochać bo inaczej dawno by rzucił taką bidulę :) No ale z tą krwią... to już przegięcie, przecież on mógł jakiegoś obrzydzenia do mnie nabrać, w dodatku to było na samym początku naszego związku... na pewno w pierwszym miesiącu
A inne... boli mnie jajnik cały czas a typowo nieznośnego bólu @ nie miałam ale może dlatego, że się rozłożył i bolało mnie już 10 dni przed @ jak nigdy.

Myniu ale ja nie pisałam o plamieniu implantacyjnym tylko o normalnej miesiączce która można mieć w pierwszych miesiącach ciąży
wizyte mam 9:20, z badania nici bo zaczęłam plamić,także odpuściłam sobie depilacje
Hihihihi, ja raz sobie odpuściłam a lekarz do mnie : wskakuj na fotel :)
Oj... wtedy mi nie powiedział, że cipka jak ta lala :)
A ja o plamieniu napisałam bo w ciąży nie ma prawdziwej @ tylko właśnie plamienie implantacyjne jest mylone z @. Więc summa summarum musiałoby to być plamienie implantacyjne...

Mam testa ale tego bobo niebieskiego co to nawet ta kontrolna na nim blada wyszła więc mimo, że ciazy nie było to test i tak uszkodzony...

Myniu ja się czuje do d....y łapię się za wszystko by nie zwariować . idę czytać zaraz książkę . dzisiaj mój mężulek wraca z delegacji więc zrobię napad na niego a co mi tam ;)
a po drugie u mnie status : " W oczekiwaniu na maupe ".

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry