reklama

Staranka od stycznia 2012.

Królewno śliczny brzuszek
Sailor, ja to mam większy:P Jakby już tam bliźniaki siedziały :) A może będziemy się jakoś razem wspierać, jakąś metodę obierzemy, będziemy sobie obrzydzać jedzenie w chwilach słabości :P
Agacynda, tylko Ty chyba chudniesz 2 kilo a ja 20 ale chudniemy razem :-):-D
Bzibzioku... wszystkie Cię tu rozumiemy. Trzymaj się... ja sobie popłakuję od trzech dni ale wiadomo, że choćby się nie wiem jak chciało cały czas dołować to w końcu się z człowieka i tak ta radość życia i tak na światło dziennie wydrze i wszystko popsuje...
Pianko no tak... ostatnio mi nie wyszło... może dlatego dziecko nie chce przyjść do mamy cioty...

reklama
Ja na sekunde,dac znac co tam u Nas.
Wizyte mamy za soba.
Młody zmierzony wzdłuz i wszerz,aczkolwiek wspólpracowac nie zamierzał,wiercil sie nie przecietnie i odwracał do nas plecami.
Po pomiarach małego wyszło na to ,ze jestesmy w 16tyg.4 dniu ciazy. A termin z usg na 26.04.2013.Waga obliczona na 148g,CRL 12,5.
Kawał człowieka:-)

Co do kwesti -co tam jest miedzy nozkami-to dzisiaj maly ulokował tam sobie pepowine. Cwaniak:cool2:

Noelle to może jednak girl będzie? obok pępowiny nie było siusiaka? bo ja pępowinę było widać to chyba i siusiak powinien się gdzieś obok majtać ;-)
Myniu to do dzieła, zobaczymy czy Twoja teoria się sprawdzi ;-) jeśli ma pomóc to czemu nie :-) widzę nastawienie bojowe jest!

To ja też się do odchudzania chcę przyłączyć:) Myniu, a co to za dieta cud?

Noelle kawał człowieczka:) Mój też zawsze wyprzedzał termin o tydzień:) A potem przyszło zatrucie ciążowe, silny stan przedrzucowkowy i przestał rosnąć:(

Paulinko to nie jest dieta cud:)
Mi mój szaman dał następujące wskazówki:
1. Zero soli - wiem wiem... trudne, ale tylko pierwsze 7 dni, potem okazuje się, że jak się doda ziół i przypraw to wszystko jest nawet lepsze niż z solą
2. 8-10 posiłków dziennie. maleńkich ale nie mniej niż 8
3. 10 dkg mięsa lub ryb dziennie
4. szklanka kefiru lub 20 dkg twarogu dziennie
5. szklanka ryżu lub kaszy jaglanej dziennie
6. dwie kromki pieczywa żytniego - czysto żytniego - dziennie
7. warzywa gotowane bez ograniczeń (oczywiście poza ziemniakami, strączkowymi, kukurydzą, groszkiem)
8. 1 jajko na miękkok dziennie
9. 3 razy dziennie szklanka wody z łyżką octu jabłkowego - dla mnie to jedyny niewykonalny element w tej diecie
10. rano 8 łyżeczek fruktozy rozpuszczonej w szklance wody - kop energetyczny i nie chce się jeść rano po śniadaniu przez jakiś czas, ale słodycz aż obrzydliwa...

jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę :)

Ale program na TLC oglądam... dziewczyna leczyła się, nie mogła zajść w ciążę. W końcu odpuściła, rozstała się z chłopakiem. I spóźniał jej się @, zrobiła test ciążowy wyszedł negatywny, straciła pracę, miała problemy z żołądkiem i miała bóle brzucha. Po dwóch chyba miesiącach zrobiła więc kolejny test bo nie miała dalej @ i znowu negatyw (to było we wrześniu) potem w lutym znowu strasznie bolał ją brzuch i trafiła do lekarza i okazało się, że jest w 33 tc.
Brzuch jej rósł ale myślała, że jest wiecznie wzdęta przez problemy z żołądkiem i przez to, że ciągle ma zatwardzenie...

reklama
NOELLE gratuluje wielkiego człowieka!!!:) niech sobie maleństwo rośnie:*
MGIEŁKA wiec coś o tych nieskończenie długich cyklach....przechlapane ale jednak w ciąże da się zajśc:) mnie się udalo to i Tobie też:*
MYNIA trzymam kciukaski za odchudzanie!:* hasło nieziemskie:-D
PIANKA a Ty kiedy masz wizytę??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry