reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :)
Noelle czekamy na wieści po wizycie, no i żebyś zobaczyła na USG tego wyczekanego siusiaka ;)
ficaria super wiadomość! to już krok na przód do dzidziusia!
Asita :-)to dziś niby miał być spadek łobuzie?:-p;-)
Sihaya co za koncert?
Myniu czyżby znowu akcja ,,nie bądź ciota''?
Czarnooka kochana głowa do góry! uda się bo już poważnie zaczynasz działać pod opieką lekarza tylko po prostu zajmie to troszkę dłużej czasu no ale przecież warto!:tak:a teraz kochana proszę sobie zaaplikować porządną dawkę czekoladki ;-)a na męża tak nie gadaj bo zaraz znajdziemy do niego numer i mu wszystko wypaplamy to zobaczysz jak Ci tyłek spierze :-p
domik wyniki masz ok :tak:możesz iść na kebaba :-D

reklama
ehhh kobietki i chyba mi się udzieliło normalnie siedzę i wyje tak o bez powodu..........wkurzam sie ze mała znowu coś bierze, a przecież staram się jak mogę zeby byla zdrowa codziennie je owoce, warzywa chodzi na spacery dostaje witaminy i co i dalej choruje zawarować idzie

jest mi smutno i źle

Ja też bym ścięła z chęcią włosy, ale już mam do połowy ramion i mi strasznie szkoda. A obiecałam sobie, że do ślubu mam mieć długie, więc dopóki ten ślub nie nastąpi, to włosy zapuszczam :-) ale w czerwcu zeszłego roku ścięłam włosy, które miałam za łopatki do długości takiej ledwo pod ucho, tzn tył taki był ... tzw bob :-)

PIANKO dzieki za info:* to idę po banana:-D jak się miewasz?? nastroik juz lepszy czy dalej walczysz z zastawa??:-D
AGNIESZKA nie mów tak bo to ze mala choruje to nie Twoja wina. wszystkie dzieci, które pierwszy raz zetkna się z przedszkolem a tam zarazkami co rusz choruja. trzeba to przezyc i byc dobrej myśli:*
MYNIA powodzenia w odchudzaniu:) nie dołuj się, może teraz S przyleci do Ciebie. trzeba brac się w garśc kochana:*
FICIARA gratuluje super wyników po hsg. brawo. teraz tylko stranka Cie czekaja:*
CZARNOOKA kochana Ty to nie pisz takich głupot bo jak maz by takie coś słyszał to nakopie ci do du***** on nie byl i nie jest napewno dla tego z Toba tylko dla dziecka. nie jestes maszynka do rodzenia dzieci. gdyby mu tylko na tym zależało to dawnoe byłby dzieciaty. on Cie kocha za to jaka jesteś i tego sie trzymaj:*
SAILOR nowa fryzurka zawsze poprawia nastroik:)
MARGOTKA wypicie tej glukozy nie jest takie złe. tez sie naczytałam i okropnie bałam ale dla mnie to strach przereklamowany był.
SIHAYA jak po koncercie??
BZIBZIOK przykro mi ze i Ciebie dołek dopadł:( eh...tule:*
ASITA piekna tempka. trzymam kciuksaki za jutrzejsza wizyte:*
AGACYNDA Jak mała koteczka??
MGIEŁKA a jesli przyjdzie @ to znów bedziesz brała clo??

u mnie ok. jutro do lekarza. szkoda ze usg nie będzie i Kruszka nie zobaczę no ale cóż. ważne że kopie:)

domik jest ok, wczoraj się sfochowałam na męża bo nie chciał mi pójść do sklepu po moje zachcianki a ja już po kąpieli byłam i tak siedziałam obrażona cały wieczór bo obiecał że w ciąży to każde moje zachcianki będzie spełniał o każdej porze dnia i nocy i co? a tak mi się seksić chciało..ale tak mnie tym wkurzył że obróciłam się i poszłam spać:baffled: w ramach zemsty nie zrobiłam mu dziś jedzonka do pracy :evil:

PIANKA:-D GENIALNA JESTEŚ!!!!!!!:-D niech chłopina wie co to znaczy zacząc z ciężarna. następnym razem zastanowi sie piec razy zanim odmówi.
AGACYNDA boziu jak ja kocham takie maleńkie slodkosci! nic tylko przytulac!;-)

reklama
domikcw lekarz powiedział mi że teraz jak @ przyjdzie to mam zrobić w 4 dniu prolaktynę, z wynikami do niego i ten cykl jeszcze próbować normalnie a potem dopiero z clo, ale wiesz co wnerwia mnie to bo przy moich super dlugich cyklach to kiedy wyjdzie ten następny cykl? w styczniu w lutym k..wa jego mać!!! wrrr ale mam nerwa
i jajniki mnie pobolewają i senność w pracy a jeszcze 3 godziny Bosze jak mi się nie chce pracować co za beznadzieja wrrr
Pianka gratuluje uporu ja z tych miękkich nie wytrzymałabym w tym fochu na męża zbyt długo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry