reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej laseczki !

Ja robię właśnie strucle makową z ciasta francuskiego i pieczeń schabową robię - jakoś mnie tak naszło kulinarnie

Ale chciałam Ci Myniu napisać, że jestem wielką Twoją fanką, fanką Twoich pomysłów, powiedzonek! No po prostu mega ! :)
Domikcw - ja się na glukozie nie znam, nie miałam nigdy badania z obciążeniem, ale skoro jutro masz wizytę, to Ci wszystko powiedzą!
Margotko, mam się nieźle, choć nietrudno o załamkę przy tak krótkim dniu i braku światła. Ale to chyba się wszystkim udziela, jak obserwruję na forum
Pianko - jednym słowem bunt na pokładzie !
Mgiełko, Ty już z pracy pewnie wychodzisz - nareszcie ! Cieszę się, że pracuję do 15.30. Mimo, że trudno rano wstać, to chociaż jest dużo czasu po południu.
Czarnooczko, nie łam się, to na pewno kwestia czasu! Przypomnij mi proszę, czy miałaś już jakieś badanka? A mężuś na pewno bardzo Cię kocha, a wspólne oczekiwanie będzie jeszcze Was do siebie zbliżać!
Królewno, bardzo ładnie wyglądasz :)
Noelle - gratuluję - toż to kawał dzidziolka:D

Dziewczyny, możecie się podzielić info - czy jeśli miałyście cykl bez owulacji, to wydłużał Wam się mocno ? Pytałam kiedyś Mgiełki i powiedziała mi, że może ale nie musi (dziękuję Mgiełko), ale chciałabym jeszcze wiedzieć, jak to u Was było ? Bo u mnie jak widać dziś 33 dc i małpiszon zawrócił w drodze z dworca chyba, bo wysłał przedskoczka i tyle...

Mknę zawijać tę struclę.... ale piszcie, piszcie ! wszystko nadrobię!

Jillko jakoś dziwnie widzę Twój wykres ale mi się wydaje, że może się owu u Ciebie przesunąć, co do bezowulacyjnych cykli to ja nie mam pojęcia jak to może wyglądać... ale wydaje mi się, że może być różnie... wiem że to dosyć wykrętna odpowiedź :-D ale naprawdę tak mi się wydaje :)

hej kochane:*
jestem w domku juz ogarniam chałupkę wstawiłam kurczaczka niech się piecze. pranie ide wstawić bo się uzbierało.
dzisiaj przyszedł hamak i domek podwieszany dla moich szynszylków są zachwycone. po swojemu je upiększają a byly takie łądne kwiatki wyszyte na nich^^^^^ one uwielbiaja zmiany^^

Ja też bym się cieszyła, jakbym dostała np domek na drzewie :D :D

Lecę, dobrego wieczoru

ps.czy da się wstawić cykle na npr z czasów wcześniejszych ? Tzn, chociaż same długości ich?

Czarnooczko a jak Ty się czujesz?
A wiecie co? mi się chyba @ skończyła. Dziś przez cały dzień plamka wielkości orzeszka laskowego... a te dwa dni to też takie były, że mogłabym przez cały dzień jedną podpaskę mieć... to chyba też nie za dobrze mieć takie skąpe @, nie?

Ostatnia edycja:
Mynia, schowałaś kalendarzyk, więc nie mogę porównać innych cykli... :( Ja niestety mam też skąpe @... Albo takie że w 2 dniu umieram a pierwszy i 3 i 4 są skąpe... też się tym trochę martwię. Muszę sobie pytanie o to umieścić na liście pytań do Gina alladyna :)

Witam Was wieczorową porą :-)
Ja dziś dostałam kolejnego bodźca, żeby w końcu być w ciąży. W pracy okazało się, że może będą zmieniali warunki pracy (czyt. wynagrodzenia), a podobno kobiecie w ciąży nie można zmienić warunków na gorsze. Kurcze, teraz to już zupełnie się zaprę, że muszę muszę muszę i zablokuję się na amen :-( Nie dość, że i tak ciągle o tym myślę i nie mogę się w pracy skupić, to teraz jeszcze ta atmosfera :no: Eh, szkoda słów.
Mynia, popłakałam się ze śmiechu jak zobaczyłam Twoje motto :-D Rewelacja!

reklama
Jillka to moje wykresy: Obserwacja cyklu - enpr.pl
usunęłam bo się i tak nie staram to po co sobie oczy drażnić... W miejsce cyklu weszła akcja "NIE BĄDŹ CIOTA - zmniejsz rozmiar galota" :)
Ja ostatnio miałam bardziej skąpe @ ale to dlatego że jeszcze rok temu miałam 7 dni a od jakiegoś roku tylko 4 no ale minimum jeden dzień i noc a często i dwa dni z nocą to były tak obfite, że na noc to i tampon i podpaska i jeszcze podkład higieniczny sobie kładłam, żeby łóżka nie pobrudzić, bo stary materac był cały w plamach... raz jak się tak nie zabezpieczyłam w środki higieniczne to obudziłam się z udami całymi we krwi i jeszcze S był brudny... (dobrze, że na jego czarnej skórze tak nie widać czerwonego bo by się chłopak przestraszył:-D:-D:-D:-D:-D:-D)
No a teraz dwa dni... w dodatku biorę Acard to powinno chyba jakoś bardziej mnie ukrwić, nie? Sailor, to tak działa?
Aneczek poważna sytuacja wymaga poważnych działań :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry