Hej laseczki !
Ja robię właśnie strucle makową z ciasta francuskiego i pieczeń schabową robię - jakoś mnie tak naszło kulinarnie
Ale chciałam Ci
Myniu napisać, że jestem wielką Twoją fanką, fanką Twoich pomysłów, powiedzonek! No po prostu mega !
Domikcw - ja się na glukozie nie znam, nie miałam nigdy badania z obciążeniem, ale skoro jutro masz wizytę, to Ci wszystko powiedzą!
Margotko, mam się nieźle, choć nietrudno o załamkę przy tak krótkim dniu i braku światła. Ale to chyba się wszystkim udziela, jak obserwruję na forum
Pianko - jednym słowem bunt na pokładzie !
Mgiełko, Ty już z pracy pewnie wychodzisz - nareszcie ! Cieszę się, że pracuję do 15.30. Mimo, że trudno rano wstać, to chociaż jest dużo czasu po południu.
Czarnooczko, nie łam się, to na pewno kwestia czasu! Przypomnij mi proszę, czy miałaś już jakieś badanka? A mężuś na pewno bardzo Cię kocha, a wspólne oczekiwanie będzie jeszcze Was do siebie zbliżać!
Królewno, bardzo ładnie wyglądasz
Noelle - gratuluję - toż to kawał dzidziolka
Dziewczyny, możecie się podzielić info - czy jeśli miałyście cykl bez owulacji, to wydłużał Wam się mocno ? Pytałam kiedyś Mgiełki i powiedziała mi, że może ale nie musi (dziękuję Mgiełko), ale chciałabym jeszcze wiedzieć, jak to u Was było ? Bo u mnie jak widać dziś 33 dc i małpiszon zawrócił w drodze z dworca chyba, bo wysłał przedskoczka i tyle...
Mknę zawijać tę struclę.... ale piszcie, piszcie ! wszystko nadrobię!