reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooczoko ja to bym ustawiła budzik na 00:30, ubrała się seksi i zaczaiła sie przy samych drzwiach:) On otwiera drzwi a Ty nawet nie zdejmujesz mu kurtki, nawet nic nie mówisz, żadnego "cześć Kochanie", tylko od razu rozpinasz spodnie, dotykasz, zdzierasz ciuchy... no i co tam inne macie w zwyczaju ;) - ja nie napiszę co bym zrobiła osobiście :P - i napadasz tak bez słowa...

No to poznałyście jedną z moich fantazji ;P

reklama
Hahahahaha Myniu Ty zboczona babo!!

Ja wczoraj specjalnie poszłam wcześniej niż mój A pod prysznic i jak on wyszedł to ja już leżałam na łóżku w seksi bieliźnie i pończochach na pasku :-):-):cool2:

Asitka jakie ości... toż to kościska z pierwszego zdarzenia :-) źle się czuję w swojej skórze, więc muszę wrócić na basen. w 2011 jak chodziłam raz w tygodniu to schudłam 7 kg... :szok: a później przestałam i 7 kg wróciło...

hej dziewczynki ja zaraz śmigam do lekarza ciekawa jestem ci mi powie na moja propozycje w sprawie IUI
Myniu kochana a Ty masz wysoką tempke jak na @, także ja bym poszła na Twoim miejscu na betę :tak:
U mnie dzisiaj tempka poszybowała w dół także w ciągu dnia @ przylezie i kij jej w oko jeśli ma :-p
Do zobaczyska dziewczyny :***********

Oj no właśnie podglądałam od rana Twoja temperaturkę Asitko. Przykro mi...
A u mnie właśnie nie wiem czemu ta temperatura taka wysoka... na dobrą sprawę jak sobie połączę te cykle to ona mi wcale nie spadła poniżej podstawowej, no chyba, ze wczoraj, bo wczoraj pospałam długo i nie zmierzyłam.
Zobaczymy co czas przyniesie ale już postanowiłam, że jak dostanę nagrodę w listopadzie to wybieram się prywatnie do jakiegoś lekarza i badam hormony i robię USG. Bo mnie martwią te skąpe @ :(

witajcie
Asita przykro mi z powodu twojej tempki ehhh :no:, powodzenia na wizycie u lekarza.
Myniu chyba się przyłącze do twojej aukcji bo hmmm 7 kilo na bank wiecej sobie nie daje bo ja z tych wiekszych ( jak nosilam 40tke to wyglądałam naprawde szczupło a przy wzroscie 174 i tak wazylam około 76 kilo - no niestety ciezkie grube kosci, ale te 6-7 kilo by sie przydało bo teraz jest niestety 81 :szok:

Myniu u ciebie faktycznie dziwnie z tą tempką hmmmm
ja zmierzylam dziś 30 min później, ale po nocy nie przespanej dziecko chore, wstawałam do niej co godzinę a to smarkanie a to mama siku a to picie tak wiec o 7.30 obudziłam się jak naćpana ze zmęczenia więc pewnie dlatego tempka poszła do góry,,,,,

a ku diecie przemawia fakt ze z tego zmeczenia zapomnialam kanapek do pracy i jak nic nie wykombinuje to do 17tej jestem że tak powiem na czczo hihihi

Bzibzioczka nie widziałam ostatnio więc zacznę o jedzeniu. :-D Mam straszną ochotę na pomidorową. Jakby nie to,że @ się kończy pomyslałabym,że to fasolka tak ciągnie. Całą noc mi się ta pomidorowa śniła :szok:

reklama
To lepiej coś wykombinuj Mgiełko bo dobra dieta polega na jedzeniu a nie na niejedzeniu :)
7 kg to nie dużo, zapraszam do akcji :)
Ja tez grubej kości ale mi to by się ze 20 kg przydało schudnąć i mam postanowienie schudnąć te 20 kg do następnego spotkania z moim ukochanym :)
A co do Twojego cyklu to brałaś luteinę albo dupka? Bo 50 dni to strasznie długo... ja bym poszła do gina po lutkę nawet na samo wywołanie w tym cyklu jeśli nie na uregulowanie w następnych (bo wiem, że brałaś wcześniej leki a w tym cyklu po prostu od nich odpoczywasz)
Ficarko No to chwilowo połączone cykle http://enpr.pl/2562
@ już definitywnie nie ma. Wczoraj rano tylko plamienie a wieczorem to nawet śluz przy szyjce badałam i bialutki jak mleko...
Sailor ja mam pomidorówę :) Obawiam się, że Bzibzioczka możemy na zwykła pomidorową nie złowić :p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry