reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu lekarz nie kazał nic brać ani dupka ani luteiny, bo owulacja byla napewno i @ przyjdzie na pewno według niego za około 10 dni czyli dziś lub jutro , a wyszło tak bo była później owulacja, w czwartym dniu cyklu mam prolaktyne sprawdzić, a żadnych leków na wyregulowanie mam nie brać, bo wtedy cykle były krótsze bo szybciej była owulacja przez clo, a od clo odpoczywam już od lipca, on twierdzi że raczej u mnie owulacje występują tylko później a wiec albo dostanę na następny cykl czyli nie ten co teraz sie zacznie jak @ przylizie tylko jeszcze następny, dostane clo na to żeby ta owulacja byla szybciej i byla pewna a jak nie to mam sie starać przy długich cyklach, bo branie duphastonu na wyregulowanie to wykluczy starania o ciaże a musiałabym brac około 6 miesiecy a tyle to ja czekać nie chce, jak narazie licze że się uda bez tego , po prostu taki mój urok

ale trafiłyscie z ta pomidorową u mnie dzisiaj na obiad, wczoraj po pracy ugotowałam moim narwańcom, hihihi

reklama
Sailor, no pomidorową to ja nieskromnie powiem, że mam najlepszą ;) (oczywiście dla mnie najlepszą) bo taką zrobiona przez mamusie, a wiadomo, że smak z dzieciństwa zawsze najlepszy:)
Ficarko, wiesz co... nie chcę już kolejnych rozczarowań... Te dwa dni to nie było plamienie, było krwawienie, małe ale krwawienie, czerwone i to czerwone jak nigdy. Zobaczymy co z tą temperaturą, może spadnie bo w sumie zawsze mierzyłam od 5-6dc, może zawsze w tych pierwszych dniach miałam taka wysoką temperaturę, tylko o tym nie wiem
Mgiełko to trzymam kciuki żeby albo była dzidzia a jak nie ma to żeby @ przyszła jak najszybciej i nie blokowała nowego cyklu :)

Cześć dziewczynki ;-)

Wy o pomidorówce, a ja wczoraj miałam chcicę na krupnik i ugotwałam gar dla calej armii wojska i jeszce powrzucałam tam mięska i wyszła pycha i jadłam ją pół dnia :-) W pn 19.11 mam wizytę i już nie mogę się doczekać, schizo mam czy wszystko jest dobrze :baffled: Mdłości mnie nie opuściły nawet minimalnie ale poza tym wszystko ok i czuję się dobrze ;-)

Mynia u Ciebie to jakieś podejrzane wszystko jest ....

Asitko daj znać jak po wizycie i co gin powiedział;-)

Dziewczynki całuję Was wszystkie mocno i oczywiście cały czas trzymam kciuki i przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i to, że rzadko piszę to nie znaczy, ze nie czytam :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :)
Asitko czekamy na wieści
domik wizytę mam w poniedziałek :tak:
Myniu a czy Ty się S pytałaś czy on taką chudszą o 20 kg by chciał? bo skoro teraz mu się tak podobasz to może 20 kg byłoby szokiem? to bardzo dużo!
Dziewczęta wiem że przy akcji nie bądź ciota to pytanie trochę nie na miejscu ale macie jakiś sprawdzony przepis na pyszny tort? w niedzielę mam urodziny i muszę coś upichcić bo goście się szykują albo jakieś pyszne ciasto z kremem? bo moje przepisy mi się już znudziły :-(a w ogóle to Wam się nie chwaliłam że jutro przylatuje do mnie moja przyjaciółka ze Stanów, ma termin na początek maja i będzie mała mulatka/tek :-)muszę ją zabrać na USG i porobić badanka bo ona pracuje na pół etatu i nie ma ubezpieczenia a bez niego za USG zawołali jej 600 dolarów...więc za te pieniądze to ma bilety do Polski w obie strony..A w ogóle wczoraj odkryłam że już widać na brzuchu jak dzidzia się przemieszcza i podskakuje jak kopie :-Dpodziwialiśmy wczoraj z mężem:-)

A więc pani gin. dała mi skierowanie na prolaktyne i TSH, za 2 tygodnie mam przyjść na USG zobaczyć czy pęcherzyk jest może zdążymy bo ja owulke mam późno a w sumie jeszcze @ nie dostałam, ale dzisiaj pewnie przyjdzie.. powiedziała, że najpierw powinnam chodzić na monitoring, jak to nie pomoże to sprawdzimy czy jajowody mam drożne, jak się okaże że tak i nie zajdę do tego czasu to dopiero wtedy będziemy się przymierzać do IUI... i w sumie to by było na tyle...
oki dziewczyny ja uciekam do babcie odezwę się wieczorem buziaki :****

reklama
Asita no to masz już drogę do sukcesu, myślę że będzie krótsza niż cała opisana przez panią doktor :tak: a powiedz czy pokazywałaś jej wyniki męża? skomentowała je?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry