mgielka2008
Fanka BB :)
Myniu lekarz nie kazał nic brać ani dupka ani luteiny, bo owulacja byla napewno i @ przyjdzie na pewno według niego za około 10 dni czyli dziś lub jutro , a wyszło tak bo była później owulacja, w czwartym dniu cyklu mam prolaktyne sprawdzić, a żadnych leków na wyregulowanie mam nie brać, bo wtedy cykle były krótsze bo szybciej była owulacja przez clo, a od clo odpoczywam już od lipca, on twierdzi że raczej u mnie owulacje występują tylko później a wiec albo dostanę na następny cykl czyli nie ten co teraz sie zacznie jak @ przylizie tylko jeszcze następny, dostane clo na to żeby ta owulacja byla szybciej i byla pewna a jak nie to mam sie starać przy długich cyklach, bo branie duphastonu na wyregulowanie to wykluczy starania o ciaże a musiałabym brac około 6 miesiecy a tyle to ja czekać nie chce, jak narazie licze że się uda bez tego , po prostu taki mój urok
ale trafiłyscie z ta pomidorową u mnie dzisiaj na obiad, wczoraj po pracy ugotowałam moim narwańcom, hihihi
ale trafiłyscie z ta pomidorową u mnie dzisiaj na obiad, wczoraj po pracy ugotowałam moim narwańcom, hihihi
Mdłości mnie nie opuściły nawet minimalnie ale poza tym wszystko ok i czuję się dobrze ;-)
podziwialiśmy wczoraj z mężem:-)