ficaria
Fanka BB :)
Dziewczyny dołączam do akcji odchudzającej! 
Od jutra zaczynam z przyjaciółką dietę oczyszczającą (z kimś to zawsze raźniej), a później to zdrowo, częściej, a mniejsze porcje. Właśnie zamówiłam rowerek stacjonarny do ćwiczeń i biorę się za siebie. Oprócz tego ujędrnianie skóry (balsamy, masażery) i walka z cellulitem (pilling kawowy)...
Przede mną do zrzucenia 9 kg! Mam nadzieję, że dam radę
Wagę mam w normie, ale niezłą oponkę, której nie cierpię i ogólnie źle się czuje w takiej skórze. Nigdy nie ważyłam tyle co teraz...
Od jutra zaczynam z przyjaciółką dietę oczyszczającą (z kimś to zawsze raźniej), a później to zdrowo, częściej, a mniejsze porcje. Właśnie zamówiłam rowerek stacjonarny do ćwiczeń i biorę się za siebie. Oprócz tego ujędrnianie skóry (balsamy, masażery) i walka z cellulitem (pilling kawowy)...
Przede mną do zrzucenia 9 kg! Mam nadzieję, że dam radę

w ciągu godziny kopnela mnie koło 50 razy. wyniki badań idealne więc nie czeka mnie ani dodatkowa glukoza ani zazywanie innych specyfików. nie duzo przytylam więc w nagrode racze się sokiem pomarańczowym i danio
mówi ze to przesada bo to więcej niż ona bierze za całe prowadzenie ciązy. no i ma babka racje. poleciła jakby co się zacznie to połoznej na dyżuże powiedzień na ucho zeby prowadziła poród a otem się jej za to odwdzięczyc. w szoku jestem za to zdzierstwo!!!