reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny dołączam do akcji odchudzającej! :)
Od jutra zaczynam z przyjaciółką dietę oczyszczającą (z kimś to zawsze raźniej), a później to zdrowo, częściej, a mniejsze porcje. Właśnie zamówiłam rowerek stacjonarny do ćwiczeń i biorę się za siebie. Oprócz tego ujędrnianie skóry (balsamy, masażery) i walka z cellulitem (pilling kawowy)...
Przede mną do zrzucenia 9 kg! Mam nadzieję, że dam radę :) Wagę mam w normie, ale niezłą oponkę, której nie cierpię i ogólnie źle się czuje w takiej skórze. Nigdy nie ważyłam tyle co teraz...

reklama
Ficarko, fajnie, im więcej tym raźniej :) Mi się waga akurat popsuła... ale będę odmierzać centymetry w pasie zamiast kg :)

Figielek właśnie zaległ na mymłonie :)
A przy okazji...

Mój leniwiec

P1080219.jpg
Mój bardzo wściekły leniwiec :)
P1080221.jpg

Ostatnia edycja:
Qurczaczki, przyłączyłabym się do akcji kryptonim "golot", te moja wola jest zbyt słaba na to... Ale mocno Wam kibicuję!

Figiel jest tak leniwy jak ja ! :) Albo ja jak Figiel :)
:rofl2:

Laluś powinnaś obserwować codziennie albo przynajmniej w tym czasie przed skokiem codziennie, żeby określić kiedy śluz był najlepszy, bo waśnie najlepszy śluz to szczyt śluzu. Nie musi być go najwięcej. A skok... możesz ustawić granice na wczoraj albo nawet na przedwczoraj. Chociaż ja ustawiłabym na wczoraj... nie chcę Cie w błąd wprowadzać bo bardzo dużo zależy tu właśnie od tego kiedy był najlepszy śluz... bo jeśli np najlepszy jakościowo śluz masz dzisiaj to skoku jeszcze nie było...
Jillko:) jakoś dziwnie chyba masz wklejony ten wykres w stopkę bo ja go nie moge otwierać... pokazuje mi się razem z adresem a powinien być sam rysunek. Tylko ja tak to widzę?

Ostatnia edycja:
my po wizycie.:)
wszystko jest ok. usg nie było ale mała tak ruchliwa że:-D w ciągu godziny kopnela mnie koło 50 razy. wyniki badań idealne więc nie czeka mnie ani dodatkowa glukoza ani zazywanie innych specyfików. nie duzo przytylam więc w nagrode racze się sokiem pomarańczowym i danio:) nastepna wizyta 05.12.

pytałam pania doktor o wynajecie położnej a ona mi mówi że ma takie swoje położne ale zaczyna odradzac to swoim pacjętka bo one oszalały i biora 800-1000zł!!!!!!!!!:szok::angry: mówi ze to przesada bo to więcej niż ona bierze za całe prowadzenie ciązy. no i ma babka racje. poleciła jakby co się zacznie to połoznej na dyżuże powiedzień na ucho zeby prowadziła poród a otem się jej za to odwdzięczyc. w szoku jestem za to zdzierstwo!!!

MYNIA ja sama nie iwm kiedy tyle tych tygodni zleciało:szok: w szoku jestem tak jak Ty. jak tam mama czuje sie u Ciebie?? Figielek jest genialny!!! i taki groźny z pyszczka:P
AGNIESZKA eh... biedna ta Twoja Domisia:( zdrówka dla niej:*
ASITA Fajnie, ze pani doktor działa:) a co powiedziała na wyniki męza??

krew z nosa mi sie leje........:baffled:

Mynia, a teraz już okejowo? :) :happy:

Domikcw - gratuluję bardzo udanej wizyty ! Zwłaszcza, że cukieros jest ok i możesz na serio i kababa i nie tylko :) 800-1000 zł ?!:szok: normalnie szok !

Asita, wracaj prędko przed kompa i daj nam znak, jak mężusiowe wyniki?

Ostatnia edycja:
Jillka teraz jest grejt!!! :)
Domiczku fajnie że wszystko dobrze:) A Fisiula to nie tylko wygląda ale i jest groźny. On w ogóle taki kotopies jest :) Najlepsze jest jak ktoś idzie korytarzem a on miauczy pod drzwiami ale tak groźnie, jakby pies warczał :)
A czemu krew z nosa się leje? Czekulady sie najedz :) Czekulada jest dobra na wszystko, no moża poza jedną rzeczą:) czekulada nie jest dobra dla akcji "nie bądź ciota"

Jillka oszukałam Cię, nie jest grejt, też nic nie wyskakuje...

Ostatnia edycja:
reklama
Myniu mnie tam Fisiek nie straszy ze zdjęcia słodziak :-) chyba że zaatakuje moje łokcie...:-D

Zmieniłam avatarek może zaczaruję armię męża i zaatakuje skutecznie tam gdzie trzeba :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry