reklama

Staranka od stycznia 2012.

Tak Sailor, mierzę w ustach. Ginka mi powiedziała, że raczej będzie bez owulki, ale wiadomo - człowiek się łudzi. Ale zamówiłam sobie termometr owulacyjny, bo w aptekach nie spotkałam takich z dwoma miejscami... Ehhh... bywa i tak :eek:

Mynia, ładnie to nazwałaś - spie***ł się po prostu.
Byle do przodu! :)

reklama
MYNIA nie wiem czemu leje się krew. chyba mój urok w ciąży bo od początku się z tym borykam ale tera zbyło wyjatkowo duzo...na szczeście przeszło:)

PIANKA miałam Ci rzepis na ciasto wysłac:)

CIASTO WARSTWOWE BEZ PIECZENIA;
słoiczek dzemu porzeczkowego
1 budyń smietankowy bez cukru
0,5 l mleka
1 margaryna
0,5 l śmietanki 30% lub 36%
fix do śmietan 1 szt.
opakowanie krakersów
duże opakowanie herbatników
1 krówka (mleko skondensowane)
płatki migdałów

budyń ugotowac na 0,5 l mleka (jak bedziesz rozpuszczac budyń to dodaj dwie łyzki płaskie mąki i dobrze wymieszaj. budyń nie pójdzie na wode).
blaszkę wyłozyc folią aluminiową(bedzie łatwiej wyjąc ciasto i się nie sklei)
wyłożyc pierwszą warstwę herbatników na to dac masę budyniową (zimny budyń połącz z utarta margaryna ale nie dodawaj cukry), na to znów herbatniki i rozsmaruj mase krówkową. następnie na nią wyłoż krakersy, na to dem pozeczkowy i ubitą śmietane kremówkę z fikrem. wszystko posyp płatkami migdałowymi i włoż do lodówki. przykryj folią spozywczą bo ciasto lubi przyjąc zapach lodówki. odstaw na kilka godzin zeby wszystkie składniki zmiekly.

pięknie wygląda choc pierwszy kawałek trudno sie wyjmuje. jest bardzo szybkie i mega smaczne:) już mi się chce:-D

Sailorku, ja mierzę w ustach, bo martwię się, czy pomiary w pochwie uda mi się poprawnie... Może jak będę miała drugi termometr, to zacznę jak Wy mierzyć. Jeśli chodzi o pomiary w ustach, to na pewno trzeba zwracać uwagę na miejsce, bo w różnych miejscach jest różna.

hej kobietki
co tam u was ? widzę ze akcja odchudzanie się rozkręca w takim razie trzymam kciuki za szybkie dotarcie do celu :)

a mnie dopadł jakiś dołek nie wie czy to wina hormonów cz znów sobie coś wkręcam
dzisiaj zaczęłam 19 tc i to mi trochę poprawia humor i dzidzia coraz mocniej daje o sobie znać :)

Domi super ze wszystko ok :)

Mój mały Adrianek. :-( mam nadzieję,że Bóg szybko da mi możliwość zostania mamą. Mój mąż mnie pociesza za to jego rodzice dobijają. Jak sobie pomyślę,że trzeba tam pojechać na święta posiedziec ze 3 godziny to mi się wszystko gotuje. :-(

reklama
Cześć kochane, ja tylko na chwilę... rano wstałam ze stanem podgorączkowym, a potem cały czas temp wahała się między 38-38,5 mimo leków przeciwgorączkowych; zwolniłam się więc z pracy i cały dzień śpię tak się źle czuję, głowa pęka, zimno nawet w polarze i pod kocem, gardło boli od nocy:/ jutro rano do lekarza idę no i mam nadzieję, że będzie mi lepiej to będę mieć cały dzień dla Was.
Ważna wiadomość jest taka, że mam wyniki wymazu i nie mam żadnych bakterii!! w związku z czym o 20ej mam dzwonić do gin żeby dogadać szczegóły na poniedziałkowe hsg:]

Miłego wieczoru!!
ściskam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry