reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihaya oby chorubsko szybko Cie opuściło :tak:

Sailor zaplam światełko dla Twojego Adrianka
[*] zobaczysz ani się nie obejrzysz a zostaniesz mamą, avatar śliczny :tak:

Myniu Figielek booooooski :tak:

Agnieszko Ty się kochana mi tu nie stresuj bo to źle wpływa na dzidziusia

nie pamiętam co miałam jeszcze napisać

pani gin. powiedziała, że wyniki męża super a o ilość plemników nie mam się martwić bo to nie jest najwązniejsze, liczy się ruchliwość i żywotność a to jest OK

Asitko ja Ci powiem jeszcze,że przeczytałam wiele wątków na temat nasienia i tam pisze,że podczas stresu podczas oddawania armii do pojemniczka facet może miec zafałszowany wynik tzn w rzeczywistości jest lepiej i to dużo lepiej niż na kartce :tak:

A ja się pobeczałam dziewczyny,
Dzwonił mój gin. Robił mi ostatnio badanko z krwi i coś tam mamrotał i w ogóle a ja nie dociekałam po co. Mówi,że mam niedoczynność dlatego jestem okragłą, dlatego skacze mi prl pewnie. Polecił Panią ginekolog-endokrynolog. Jutro mam powtórzyc badanie i się zarejestrować. Powiedział,że dzięki Bogu,że nie zaszłam bo fasolinka by znowu poleciała. A teraz trochę mnie podleczą i na pewno sie uda. Beczę z radości,że wreszcie mam jakiś punkt zaczepienia :-)

Sailorku kochany, mocno tulę. mocno mocno mocno
Asita, widzisz wszystkie mówiłyśmy Ci, że mała armia ale silna :)
Sihaya zdrowiej. jak o koncercie? Czy to był koncert Kaśki? Bo aż sobie w necie sprawdzałam co to się odbywało wczoraj:) Jak tak to mooooooooooooooocno zazdroszczę :)

A ja znowu wymiotowałam... cholera!!!

Myniu ja już kiedyś podejrzewałam,że z tym coś tak średnio ale teraz jak gin tak powiedział,że wyniki nie zbyt ok to...:tak: grunt to wiedziec co trzeba naprawić. To daje nadzieję ;-)

no i się poryczałam jak tylko przeczytałam o niedoczynności Sailor śmieje się sama z siebie bo nie wiem co mi jest, w ogóle caly dzień wyje a żebyście wy mnie widziały jak wontrubkę robiłam jak ja przy tym płakałam he chyba dlatego ze musiałam stać przy garach

Sailorku kochana o teraz Cię podleczą i raz dwa fasolka będzie :)

Myniu a gdzie twój wykres?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry