reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor 4 dni to nie są skąpe, ZObacz ja miałam teraz dwa dni i to takie ledwo ledwo...:(
Ehhh pewnie mam to co Ty... i ja te okrągła i te zęby na wykresie... a może jak się zacznę leczyć to i schudnąć byłoby łatwiej

Myniu kochana a ty nie pisałaś kiedyś, że leczyłaś tarczycę???Myniu ja to zaznaczam krwawienie ale tak bardziej dla własnej pogody ducha bo jak by się uparł to by starczyła jedna podpaska duża na cały dzień ale wiadomo zmienia się częściej :-(

No to możemy sobie rękę podać Sailorku... Tzn w sumie to wczoraj pisałam że jeszcze rok temu miałam bardzo obfite @ i tak było od początku, potem po leczeniu diane+progesteron w zastrzykach odstawiłam i od wtedy mam skąpe, ale takie 3 dniowe przeważnie, no i nie takie że jedna podpaska na dzień wystarczała. Ten @ teraz taki wyjątkowo i jakoś tak... nie wiem inny niż zawsze.
A w ogóle powiedzcie mi, jak macie @ to jaki kolor? Bo u mnie to pierwszego dnia to takie brudy, że się tak wyrażę, leca a potem taka krew ciemna jak malina, a teraz nie było tych brudów, od razu krew i to taka jak mak a nie jak malina...

reklama
Myniu zanim zaczęłąm brać duphaston to miałam takie brązowe plamienia przed @ czasem nawet prawie czarne potem ciemnoczerwonego koloru a na koniec @ jasna czerwień, Teraz mam jasnoczerwowone te plamienia. czasem małe skrzepki które określam jako wątróbka surowa :-D taki kolor ciemnoczerwony galaretkowaty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry