reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja się nie stresuję, bo wiem, że to nie moja wina, ale wiem, że on czasem tak myśli... Jego siostra ma 6 dzieci a miała 7 ale jedno umarło. I on uważa, że jak się chce to się może... Tzn mam wrażenie, że jak mu kładę do głowy jak to wszystko jest na prawdę to on to rozumie ale czasem jakoś wyłazi z niego to przekonanie, że kobieta wie i jak chce to może... On był w szoku jak mu powiedziałam,że moja koleżanka starała się 16 miesięcy...

Nie, nie:) Wracam w poniedziałek Różyczko a łatwiej mi będzie w domu pierwszy dzień na diecie, dlatego chcę zacząć najpóźniej w sobotę. Trzeba wpaść w nowy rytm:)
A czuję się już lepiej, jeszcze kaszel mnie męczy ale już lepiej jest. Ale na razie siedzę w domu, jutro musze się gdzieś przejść, żeby potem tak gwałtownie nie było ja wyjdę po dwóch tygodniach na cay dzień do pracy.
A Ty z Olkiem też w domu siedzisz...
Za 4 dni będziecie mieć z mężem szatańską rocznice :P

Myniu A zeczywiscie :-D Widziałam zdjecia Twojego kotka:-D fajny jest ale widac po zdeciach ze z charakterkiem jak moja kociczka damulka:-) Jak ma ochote to przyjdzie i sie przymila, zezwala na głaskanie a jak nie ma ochoty na pieszczoty i ja zaczepisz to warknie prychnie i sobie pojdzie... i obrazalska bardzo jest, zgonisz z fotela to potem tydz do Ciebie nie przyjdzie. :-D

Moje Figlisko jest mega wredne... Dziś nauczył się przeskakiwać z regału ma witrynę wiszącą nad kanapą... przestawiłam regał i już jest foch. Ale najgorsze, że on gryzie z zaskoczenia. Boję się co by było jak by pojawiło się dziecko...

Jejku ja zwymiotowałam wszystko co dziś zjadłam a teraz chce mi się jeść... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Kastrat:) Przed kastracją był jeszcze gorszy... Tak naprawdę to nie jego wina, energia go rozsadza:) A że charakterek ma to inna sprawa... ale kocham go za to w sumie:) tylko czasem marzy mi się, żeby jak normalny kot zaległ mi na kolanach i da się głaskać. A Twoje się sobą zajmują to troszkę mniej pewnie Wam dokuczają niż mój jedynak :)

Różyczko a koty były w domu przed Olkiem?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry