reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam dziewczynki z rana :-D ja dzisiaj bez kierownika także wrzucam na luuuuuuuuuuuuuuuuuuz i cały dzień będę ściemniać a co należy mi się ;-) strasznie mnie głowa boli niech ta @ już w końcu przylezie :crazy: nabiera mnie i tyle, wredota jedna

Sailor no to teraz Cię podleczą i ani się nie obejrzysz jak w ciąży będziesz :tak:
Myniu Ty dla mnie nadal jesteś podejrzana fasolkowo z tą tempką :tak::-p
i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :-(

Sailorku kochany, mocno tulę. mocno mocno mocno
Asita, widzisz wszystkie mówiłyśmy Ci, że mała armia ale silna :)
Sihaya zdrowiej. jak o koncercie? Czy to był koncert Kaśki? Bo aż sobie w necie sprawdzałam co to się odbywało wczoraj:) Jak tak to mooooooooooooooocno zazdroszczę :)

A ja znowu wymiotowałam... cholera!!!

Dzięki Myniu. Zmięło mnie wczoraj strasznie, wieczorem 39. Mąż z okładami na głowę bigał bo nie chciało spaść mimo leków przeciwgorączkowych. Na szczęście wstałam dziś i jest lepiej:) 37,3 tylko:)
no ale idę do lekarza, żebym nie musiała do pracy iść dziś i jutro. Wolę do niedzieli się wykurować niż zarażać dzieciaczki.

A koncert Myniu faktycznie był Kaśki (jestem wielką fanką już od momentu jak w pl nie była jeszcze znana) i był cuuuuuuuuuuuuuuudoooooooooooooowny, fantastyczny, rewelacyjny:) Ona ma dokładnie taki sam głos na żywo jak na płytach! chyba w ogóle nie muszą jej "obrabiać" komputerowo przy nagraniach. Jestem pod wielkim wrażeniem!!

Sailorku super, że w końcu coś wiesz!! to teraz lecz się i fasolinkuj zdrowo:)

Póki co uciekam do lekarza ale potem tu wrócę rzecz jasna:D

Ostatnia edycja:
witajcie

u mnie tempka o taka oooo ale nie wierze jej wogóle, piersi bolą nadal, kusi mnie test ale na szczęście nie mam, może jak do niedzieli nie przyjdzie @ to zrobie....

zabieram się do pracy nie chce mi się okrutnie ale co zrobić....
na szczęście jestem sama i nikt mi nie stoi nad uchem, mialam się troche pouczyć na sobotnie zajęcia ale... ciężko jak narazie z motywacją, problemy z załatwianiem się ( że tak to ujmę) są nadal, a więc waga oczywiscie 0,5 kilo do góry ehhhh

hej kobietki

ale mi się nic nie chce a na fotelu czeka na mnie góra prasowana,a muszę się za nią wziąć bo nas zasypie :)
Na szczęście obiadu nie muszę robić bo od wczoraj sporo zostało to tylko ziemniaczki ugotuję i wsio :)

Mgiełko temp masz piękną :) trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła

Myniu te Twoje wymioty to podejrzane są :-)

witam:*

u mnie taki mrozek że hoho!!! nosa za drzwi nie wystawie.
noc minela fajnie za to z rana znów krew z nosa się lała i to z takimi skrzepami:(
eh...teraz mi słabo jest... jakoś tak mi cały swiat chodzi....

AGNIESZKA jak tam nastroik?? juz nie płaczesz kochana??
ASITA to luz bluz:) pewnie, że Ci się nalezy odpoczynek:) kozystaj jak możesz
MYNIA oj... faceci to czasem potrafia byc beznadziejni i tacy nie kumaci. niby rozumieją a nie rozumieja.....
MGIEŁKA trzymam kciukaski zeby @ nie przylazła:)

Cześć dziewuszki,
Mgiełko czekaj jeszcze cierpliwie, najgorzej nie wiadomo kiedy w ogóle miałaś owu, więc nie wiadomo czy test byłby juz wiarygodny
Sihayko czyli miałam rację, ze zazdrościłam koncertu... Wracaj do zdrowia szybciutko
Asita i jak mija dzień opieprzania się?
Domiczku a lekarz twój na te krwawienia z nosa to nic nei mówi?
A faceci... no cóż, każda z nas wie jakie to dziady;) Ale i każda z nas wie, że ciężko bez tych dziadów życ :)
A u mnie temp znowu wysoka... cholercia... co jest...

Ostatnia edycja:
Jestem:) i macham Wam zwolnieniem do środy:] ależ będę miała czasu żeby z Wami klikać:) jednak l4 na coś się może przydać;) antybiotyk dostałam i mam siedzieć w domu. Do tego brać do ssania na gardło, krople do nosa, a z własnej inicjatywy zaopatrzyłam się w soki multiwitamina, jogurty, cytryny, mandarynki i kiwi:)

Myniu nie zazdrość koncertu tylko też się wybierz:D chyba jeszcze w poznaniu ma być. Ja generalnie nastawiam się, że jak znów będzie grać w pl, w przyszłym roku czy kiedyś to jadę - tak mi się podobało:) Nawet mój mąż nie usnął w trakcie a się odgrażał:) i też bardzo zadowolony:)

Mgiełko &&&&&&&&&&&&&&&& za tempkę.

Domik a co to Ci się dzieje:( może to jakieś osłabienie?? odpoczywaj kochana dużo!

reklama
Myniu mam zaznaczone kiedy mniej wiecej miałam owulacje na wykresie ( byłam przecież u lekarza i plus minus 2 dni mi powiedział) a więc dzisiaj jest 16 dni po mniej wiecej owulacji albo 14 dni, kręgosłup mnie boli, i coś mnie jeden jajnik kłuje często, ale takie wymyślania to ja mam zawsze przed @ a jutro pewnie mnie zaleje że się nie pozbieram , po takiej przerwie.... buuuuu jak mi strasznie źle że mi nie wychodzi

sihaya to super że masz l4 ekstra hihih, nie to że się cieszę że jesteś chora ale.... nie ma to jak odpoczynek od pracowania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry