reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu ja z rana wzięłam się troszkę za pracę bo nie było mnie w pracy dwa dni no i oczywiście małe zaległości, ale teraz to już włączam sobie pauzę do 15:30 :-D ja na Twoim miejscu to już dawno biegałabym bete zrobić :-D:-p

Asitko boje się, nie chcę się znowu rozczarować...
Nie chce mi się wierzyć, żebym miała być tym przypadkiem jednym na milion co to ma krwawienie w ciąży. Już bym chyba wolała żeby mi temp jutro po prostu spadła...

Hej :)
domik dziękuje kochana za przepis, ja robię bardzo podobne ale u nas to się 3 bit chyba nazywa, właśnie ostatnio dość często je robiłam :/ ale odkryłam wczoraj w lodówce zamrożone jagody i chyba je wykorzystam :tak:jak nie masz silnych i częstych tych krwawień to myślę że powinno za chwilę przejść, ja też mam od czasu do czasu potok z nosa albo ot tak dziąsła mi zaczynają krwawić - jak wampir normalnie :-D tylko jak tak się zdarza to warto morfologii pilnować
Sailor trzymaj się dziś dzielnie kochana :*
Sihaya zdrówka!
Asita tak to można pracować co nie? ;-):-D podbudowała Cię troszkę wczorajsza rozmowa z gin?

Pianko trochę mnie podbudowała ale zobaczymy jak wyjdą badania prolaktyny i TSH jutro z rana idę zrobić
Prolaktynę i TSH można obojętnie kiedy zrobić co nie???

Sailor trzymasz się dzisiaj co??? :*****
Myniu no oszaleć z Tobą można w ciąży jesteś a się wypierasz :-p

Witajcie, ja się ostatnio mało udzielam, bo zaczął się u mnie gorący okres i jeżdżę sporo po Polsce. A jak wracam to już nie mam ochoty uruchamiać komputera. Dzisiaj do mnie przyjeżdżają rodzice, więc w weekend znowu będę podróżować, wybieramy się do Krakowa, zarezerwowałam bilety w muzeum pod rynkiem.
Tak, że jak widzicie nawet tematy jedzeniowe mnie ostatnio nie wywabiły.

Sihaya lecz się, bo Ci HSG mogą nie zrobić jak będziesz chora.
Myniu, u Ciebie bardzo podejrzana jest ta wysoka temp., bo zawsze u Ciebie te niskie po @ były bardzo niskie.

Nie wiem co komu miałam napisać, bo za dużo przeczytałam na raz.
Ale wszystkie pozdrawiam gorąco, dzisiaj akurat siedzę w pracy więc miałam czas, żeby sobie trochę doczytać.

Asitko jeśli gin nie zaleciła Ci zrobić konkretnego dnia cyklu to spokojnie możesz jutro iść, na czczo :tak: niektórzy twierdzą żeby przed badaniem PRL odpuścić serduszkowanie ;) nie wiem kiedy masz następną wizytę bo ja bym chyba bliżej wizyty badanka zrobiła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry