reklama

Staranka od stycznia 2012.

mówilam lekarzaowi o tym. no ale to uroki ciąży. tak się zdarza. jak nie z nosa to z dziąseł:( wyniki morfologi mam idealne wiec nic mi nie dolega. może faktycznie trochę odpoczynku mi trzeba choc i tak nic nie robie w domuu takiego, żeby się umęczyc...eh... zaopatrzylam sie w soki, owoce i jogurt+ ciacho które juz zjadłam na poprawe nastroju. leze i czekam nie wiem na co:-D a kto mi obiad zrobi??

SIHAYA L4 czasem fajne jest:) przydaje się do odpoczynku. zdrowiej kochana:*
BZIBZIOK zapracujesz się tam nam na śmierc! lepiej bys cięzarnej barszczyku ugotowała:-D
MYNIA a jaką masz ta tempkę?? pytam bo ja nie widzę Twojego wykresiku:(
ASITA aaaaa szybka jestes:) @ przylazła??
MGIEŁKA a będziesz testowac?? jak Oliwia??

reklama
Ale wcale jej się Asitko nie dziwię, Ty pewnie też byłabyś sceptycznie nastawiona, po prostu niech nie pije alkoholu, bierze folik i poczeka, do przyszłego cyklu czy się @ pojawi, jak tak woli:)

Mgiełko jeśli Cię to pocieszy to ja już mam 58 dc... I nic. Bardziej okresowo czułam się cały pażdziernik i na początku listopada- jajniki bolały, podbrzusze bolało- nawet blizna po cc, piersi pobolewały, więc z dnia na dzień żyłam myślą, że już. I się nie doczekałam- teraz jest cisza- nic nie boli, nic nie uwiera i może to właśnie oznaka, że @ się zbliża:)

Bzibzioku no mam nadzieję, że nie będzie problemu z tym hsg:/ dziś mam jeszcze dzwonić do gin to zobaczymy co powie.
A to muzeum ponoć bardzo fajne jest. Z różnych stron słyszeliśmy dobre opinie i też się wybieramy ale zimą w jeden z długich zimowych wieczorów:)

Asita idź jutro:)

Ostatnia edycja:
Ja już byłam raz ale miałam za mało czasu, muzeum jest rewelacyjne ale należy zarezerwować sobie na nie przynajmniej 3 godziny, bo tam jest chyba z 7 sal kinowych, w których na okrągło lecą krótkie 20-30 minutowe filmy.
No i jest to jedno z tych nowoczesnych w Polsce, w pełni multimedialne, różne trójwymiarowe symulacje. Aż sie dziwie, że jeszcze tam nie byłaś mieszkając w Krakowie.

no to pójdę jutro, zresztą szefowej już powiedziałam, że się spóźnię to nie będę teraz odkręcać :-)
mi @ chyba się dzisiaj rozwinie w pełni, bo wczoraj i przedwczoraj miałam tylko kilka kropel krwi, ale dzisiaj tempka niska także się rozkręci

Ja już byłam raz ale miałam za mało czasu, muzeum jest rewelacyjne ale należy zarezerwować sobie na nie przynajmniej 3 godziny, bo tam jest chyba z 7 sal kinowych, w których na okrągło lecą krótkie 20-30 minutowe filmy.
No i jest to jedno z tych nowoczesnych w Polsce, w pełni multimedialne, różne trójwymiarowe symulacje. Aż sie dziwie, że jeszcze tam nie byłaś mieszkając w Krakowie.

Wiesz, to by chyba można porównać do tego "że szewc bez butów chodzi":) no ale tej zimy już idziemy.To postanowione! Podobnie w najbliższym czasie wawel chcemy zwiedzić, bo oboje lata temu byliśmy a w listopadzie jest za free akurat;)

reklama
Asitko... Ja mówie, że to mało prawdopodobne... juz nie raz miałam anomalie więc pewnie i teraz anomalia jakaś. No ale mówię przecież, że ja wiem, że jest taka możliwość i nei zarzekam się na 100%, że nie. Po prostu nie chcę sobie nic wkręcać:) Bo wkręcanie ciąży po @ to już byłby rekord nawet jak na nasze forum :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak przez parę dni temp. nie spadnie to się będę wkręcać :-)
Bzibzioczku, miłego weekendu z rodzicami życzę w razie gdybyś nie miała już czasu tu zajrzeć :) ja już mówiłam wczoraj, że pomidorowa Cię nie wywabi ;) a może masz czas napisać co będziesz dla rodziców przyrządzać dobrego? :) chociaż lepiej nie... ja przecież jutro lub w sobotę zaczynam akcję nie bądź ciota...
Domiczku mam 36,7 i faktycznie jak na mnie to jest wysoko bo ja w drugiej fazie takie mam. I mało tego jak sobie połączę dwa cykle to widac, że spadku przed ani w trakcie @ tak na prawdę nie miałam... Mnie też to dziwi ale... po prostu poczekam cos ię wykluje z tego:)
A tu pokażę Wam połączone te dwa cykle jak to wygląda : Obserwacja cyklu - enpr.pl
No i dziwi mnie, że miałam wczoraj mnóstwo śluzu pomiędzy wodnistym a rzadkim mlecznym.
Asitko a co do pobierania krwi to nei wiem czy to dobry pomysł pobierać w trakkcie @. Nawet nie ze względu na dzień cyklu ale po prostu na osłabienie i i tak troszkę krwi stracisz więc możesz się po prostu gorzej czuć, bardziej osłabiona, mieć zawroty...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry