reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nie no Myniu ja Cię wspieram w akcji całym serduchem! żeby nie było, że nie traktuję jej poważnie...:)
A z Alką nawet jeśli Cię wyprzedzę to chyba jednak nie uda mi się z całością do końca L4;) ale baaardzo się starałam jak widać:)

reklama
Dzięki Sihayko za podesłanie przepisów... :*
Super pomysł z tymi listami do siebie. ja swojemu A kupię tableta na święta :) a niech ma!

Witam dziewczynki z rana :-D
Dzisiaj pracujemy tylko do 10-tej bo idziemy na imprezę, którą zresztą my organizujemy, i skończymy koło 14 i do domku, jak się cieszę :tak:
Przeziębienie mi przechodzi tylko troszkę katar mam ale nie taki żeby co po chwilę nos wydmuchiwać, także obejdzie się bez L4, zresztą gorączki już też nie mam :tak:
Sailor super wyniki, chociaż się nie znam, ale jak dziewczyny piszę, że super not to tak jest :tak:
Mgiełko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę chociaż i tak wiem, że wszystko będzie dobrze :tak:
Resztę dziewczyn pozdrawiam :-D :*****

Witajcie kochane
już jestem po, pęcherzyk ciążowy umiejscowiony prawidłowo, według lekarza wielkość odpowiada równo skończonemu 4 tygodniowi, czyli jestem w piątym, lekarz kazał się oszczędzać, pracować mogę, bo na tym etapie to nic nie zmieni, następna wizyta 5tego grudnia po południu i będziemy patrzeć czy jest dzidziuś czy bije serduszko, jestem szczęśliwa ale i przerażona, dużo wątpliwości: czy w pęcherzyku rozwinie się płód czy będzie serce.... ehhh
ale lekarz powiedział że rozumie mnie i że po poronieniu będę miała ogrom obaw dopóki nie wezmę dziecka w ramiona dwa razy więcej na pewno niż normalnie, a i żartował z mężem, że najpierw chcą a potem gadają że umrą że coś ty mi zrobił hahahah tak sobie stali i gadali a mój jak zobaczył zdjęcie usg to oczy mu się tak zeszkliły że szok, teraz siedzę w pracy dostałam luteinę znowu i będę ją brać i brać hihihi pewnie do 12 tygodnia przynajmniej, to chwalę się moim cudem
zastanawiam się czy zrobić sobie suwaczek?

Załączniki

• 4 tydzień 001.jpg
    4 tydzień 001.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
Mgiełko super wieści! Gratulacje :) A to, że będziesz się obawiać z wizyty na wizytę czy wszystko ok to zrozumiałe, ale musisz poprostu wierzyć że wszystko będzie dobrze i że tyle się naczekałaś, że teraz Ci się to należy i za 8mcy weźmiesz dzidziusia na ręce :) To na kiedy masz termin? A co do suwaczka to pewnie, że rób :))

reklama
lekarz mi nie powiedział na kiedy mam termin
on z takich ostrożnych, zobaczymy 5tego czy wszystko się dobrze rozwija
a według moich wyliczeń wypada 25 lipiec 2013
to robie suwaczek hihihi a jak zapesze?
eee chyba suwaczek nic nie zmieni muszę wierzyć że dobry Bóg będzie miał mój pęcherzyk w opiece

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry