reklama

Staranka od stycznia 2012.

z jednej strony się bardzo cieszę, że niedługo córcię zobacze i przytulę a z drugiej strony to mam wielkie oczy ze strachu, bo co ja z tym małym dzieckiem bedę robic jak ja bladego pojecia o dzieciach nie mam:szok::-D

AGNIESZKA moze maleństwo się ujawni tak na 100% na tym połówkowym. boziu ale te tygonie szybko lecą!
MARGOTKA dopiero test pokazywałas a tu już 13 tydzień:szok: szok! może i Ty jutro poznasz płec na tym prenatalnym usg

reklama
Domik ja też się zastanawiam jak ja sobie poradzę z takim maleństwem ale wydaje mi się, że włącza się taki instynkt i wiesz jak się masz zachować :) A co do płci to fajnie by było jakbym już poznała jutro ale wiem, że marne szanse :)

Domi kochana dasz rade
to instynkt Ci wszystko podpowie he:)
ja taka mądra bo juz mam córcie to teraz na luzie ale przed jej urodzeniem też się martwiłam czy dam radę najgorzej było z kompaniem to dopuki małej pempek nie odpadł to teściowa ja kąpała bo ja się bałam bo tego pępuszka nie wolno zamoczyć

teraz juz odchodzą od tej teori że zamoczyc nie wolno. jak zamoczysz masz osuszyc i tyle:) jakoś musze sobie dac radę. ja się boję szpitala... ze jak już mąż pójdzie, mama tez i zostanę sama z tym dziecieciem....i co??:-D pielegnierki na odziale mamy jakie mamy i co ja zrobie jak nic nie umiem??:-D zaczyna mnie to coraz bardziej dręcyzc:P

AGNIESZKA wózeczek fajny, a moze jakoś się dogadasz z kolezanką żeby Tobie głupio nie było a i ona zadowolona z jakiegoś grosza bedzie.
MAGROTKA( chyba dalej tak do Ciebie bedę mówic:P) pierwsze chcemy dzidziola a potem się boimy i tak w kółko:-p

kochana pielęgniarki Ci pomogą wytłumaczą , a po porodzie do domu przyjedzie położna to wszytko Ci wyjaśni jak i co

no ja jej mówiłam ze jej zapłacę a ona się uparła ze mam tylko za przesyłkę zapłacić( bo ona w Anglii mieszka ) ale chyba zrobię tak ze jej porostu więcej na konto prześlę i w ogóle nie będę się pytać

Domik ja jestem z tych co się tabletkami wolą nie faszerować... :sorry:

Mgiełko cudo :-):-)

Agniesiu
zrób dokładnie tak jak mówisz, prześlij jej troszkę więcej za przesyłkę i tyle. Wózek fajny, tylko troszkę małe kółka ma, nie?

Hej :)
ficaria ja miałam kota 14 lat i toxo nie miałam, chociaż powiem szczerze że wolałabym mieć przebyte:-pjak się dba o higienę podczas czyszczenia kuwety to ryzyko zakażenia jest niewielkie, prędzej chyba przez nieumyte warzywka lub owoce można załapać :tak:
mgiełko śliczny pęcherzyk! ja miałam termin na 22 lipca :-) każda z nas drży o swoje dzieciątko na każdym etapie ciąży i chyba do końca już tak będzie bo później przecież poród żeby był bez komplikacji, a to znowu strach przed SIDS itp itd ciężki żywot matki ;-)
Margotko czekamy na wieści po jutrzejszej wizycie u gin!
domik mnie z córą też pępek strasznie bolał swego czasu aż do lekarza poleciałam i wiesz co się okazało? że mała mi łokieć centralnie w pępek wbijała :-D
Asita udanej imprezki!

Mgiełko dzieciątko śliczne!

Jeju jak ja bym chciała mieć takie problemy jak Wy dziewczyny....:-(
Buziaki :*
Ja czekam na M, bo dziś wraca, a owu jeszcze nie było, ale jest tuż tuż więc będziemy działać...i tak bez końca...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
PIANKA ooooo to i może moja mi cos wbija tam bo bolało jak.... jak się czujesz??
AGNIESZKA szczerze to naszej połoznej w domu wolałabym nie miec... okropne wredne babsko!!! nie pomaga, nie doradza tylko przyłazi zeby odbebnic wizyte... wrrr.... dobry pomysł z tymi pieniążkami na konto:) jesli Ci tylko wózeczek odpowiada to czemu nie. warto skorzystac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry