reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a ty jutro do lekarza?to czekamy na wieści
ja biorę sie do pracy
dziś powiem szefowej, a niech się oswaja z myślą a co tam .... ona w moim wieku raczej spoko ma synka rocznego, mysle ze nie będzie jęczała,

Tak, ja jutro na USG prenatalne, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i oczywiście dam znać co i jak :) Mgiełko ciesz się ciążą i nic się nie martw, myśl że będzie dobrze bo tak będzie na pewno :) Ściskam

o jakie super wieści od rana :)

Mgiełko bardzo się cieszę że jest pęchezyk dzidzia pewnie też tam już jest tylko jeszcze za mała zeby ją zobaczyć :) trzymam kciuki kochana teraz już musi być dobrze :))
wiem co czujesz bo ja przeżywałam to samo,ale po 12 tc jakoś odetchnęłam teraz dalej się martwię ale już nie tak bardzo bo dzidzia bardzo często daje o sobie znać :))
ja tez mam wizytę 5 grudnia :)

witam:*
dzięki dziewzyny za mile słowa:* coś mi ostatnio spanie w nocy nie wychodzi:( dopiero nad ranem zasypiam. brzuszek coś twardy i boli mnie w okolicy pepka...eh...
pomysłu na obiad nie mam...:( dobrzeby było jakby mi ktoś go zdrobił:-D też mam wizyte 5 grudnia:P no i już 99 dni do porodu!!!!:szok:

MGIEŁKO gratulacje!!!! piękny groszek:* wszystko będzie dobrze:*
AGACYNDA a jakieś proszki od bólu na brzuszek nie pomogą??
ASITA zabierz mnie ze sobą! mi się trochę rozrywki przyda:P

reklama
tak 20 grudnia będę miała połówkowe nie wiem czemu tak,ale tak mi lekarz ustalił wizytę ale połówkowe si robi między 20 a 22 tc więc chyba dobrze :)

A Ty Gosiu widzę ze zaczynasz 13 tc więc najgorsze już za tobą :)

Wiecie co dziewcyny moja znajoa chce mi dać wózek ona urodziła w wrześniu a ze mała nie chce w nim jeździć to oni noszą ją w chuście ale ten wózek jest bardzo drogi i ogólenie spacerówka fajna gondola też ale kółka mi się nie podobają ,ale mniejsza z tym, tylko ze zastanawiam się czy ja powinnam go wziąć tak o precież on kosztował 2000 zł i tak mi głupio a to ten wózeczek
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2252&osCsid=

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry