Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ty jutro do lekarza?to czekamy na wieści
ja biorę sie do pracy
dziś powiem szefowej, a niech się oswaja z myślą a co tam .... ona w moim wieku raczej spoko ma synka rocznego, mysle ze nie będzie jęczała,
Tak, ja jutro na USG prenatalne, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i oczywiście dam znać co i jak Mgiełko ciesz się ciążą i nic się nie martw, myśl że będzie dobrze bo tak będzie na pewno Ściskam
Mgiełko bardzo się cieszę że jest pęchezyk dzidzia pewnie też tam już jest tylko jeszcze za mała zeby ją zobaczyć trzymam kciuki kochana teraz już musi być dobrze )
wiem co czujesz bo ja przeżywałam to samo,ale po 12 tc jakoś odetchnęłam teraz dalej się martwię ale już nie tak bardzo bo dzidzia bardzo często daje o sobie znać )
ja tez mam wizytę 5 grudnia
witam:*
dzięki dziewzyny za mile słowa:* coś mi ostatnio spanie w nocy nie wychodzi dopiero nad ranem zasypiam. brzuszek coś twardy i boli mnie w okolicy pepka...eh...
pomysłu na obiad nie mam... dobrzeby było jakby mi ktoś go zdrobił też mam wizyte 5 grudnia no i już 99 dni do porodu!!!!
MGIEŁKO gratulacje!!!! piękny groszek:* wszystko będzie dobrze:*
AGACYNDA a jakieś proszki od bólu na brzuszek nie pomogą??
ASITA zabierz mnie ze sobą! mi się trochę rozrywki przyda
tak 20 grudnia będę miała połówkowe nie wiem czemu tak,ale tak mi lekarz ustalił wizytę ale połówkowe si robi między 20 a 22 tc więc chyba dobrze
A Ty Gosiu widzę ze zaczynasz 13 tc więc najgorsze już za tobą
Wiecie co dziewcyny moja znajoa chce mi dać wózek ona urodziła w wrześniu a ze mała nie chce w nim jeździć to oni noszą ją w chuście ale ten wózek jest bardzo drogi i ogólenie spacerówka fajna gondola też ale kółka mi się nie podobają ,ale mniejsza z tym, tylko ze zastanawiam się czy ja powinnam go wziąć tak o precież on kosztował 2000 zł i tak mi głupio a to ten wózeczek http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2252&osCsid=