reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domiku paprotki są czy nie i tak go molestuje :laugh2: w ogóle się nie wzbrania :laugh2:
Dostałam coś na szybkie zafasolkowanie co by fluidki przyciągać od koleżanki uśmiałam się. A to prezent od niej i 9 miesięcznej Karolci:

Załączniki

• 2012-11-21 13.56.39.jpg
    2012-11-21 13.56.39.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Różniczko tam pisało w instrukcji że można zrobić zdjęcie komórką. Tą końcówkę, przez którą oglądasz przykłada się do tego oczka aparatu w komórce bardzo blisko nawet się styka. naciskasz lampkę z podświetleniem w testerze i pstryk fotkę robisz :-)

Domik ja jestem z tych co się tabletkami wolą nie faszerować... :sorry:

Mgiełko cudo :-):-)

Agniesiu
zrób dokładnie tak jak mówisz, prześlij jej troszkę więcej za przesyłkę i tyle. Wózek fajny, tylko troszkę małe kółka ma, nie?

no właśnie te kółka mi się nie widzą :/ poczytam popatrzę może można kupić do niego inne a jak nie to chyba grzecznie podziękuję za wózeczek bo dziwnie mi wygląda z tymi kółkami

Sailor na moje oko to tych paprotek jest więcej :-)

hej!
Ja juz tradycyjnie biore sie za nadrabianie. Własnie wygrzebałam sie z łózka,po mojej tradycyjnej poludniowej drzemce.Męza wysłałam po zakupy.a ja przy kawie naskrobie wam poki co tylko tyle:ze dziecię moje znowu sie nie ujawnilo na usg. 20 minut prób by sie ujawnio. I nic.Lekarz stwierdzil ze tak chowac i chronic genitalia to tylko chlopak potrafi:D

Witam dziewczynki wieczorem :-D jestem troszkę padnięta po tej naszej imprezie ale dałam radę na wysokich obcasach ale teraz nóżki muszą odpocząć :tak:
Mgiełko pęcherzyk śliczny, będzie dobrze :tak:
Domik trzeba było mówić wcześniej to bym Cię zabrała ze sobą :tak:
Noelle faktycznie dzidzia uparta, ja bym obstawiała, że to dziewczyna bo przecież dziewczyny bardziej uparte co nie ;-)
Różniczko ja też mogę mieć drużynę piłkarską to stworzymy dwie drużyny :-D ale mi się zrymowało :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry