reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wróciłam właśnie z Sądu i jestem opiekunem prawnym dla 11 letniej dziewczynki, która jest w pogotowiu rodzinnym, można powiedzieć, że jestem prawie mamą ;-)

Gosiak ale u mnie za niska jest temperatura na ciąże. u Ciebie pięknie ona wzrosła.
poczekam jeszcze kilka dni napewno @ się pojawi.
do tego nie mam zadnych objawow.
masakra dziewczyny od dzisiaj zaczynam sie odchudzac przeraza mnie moja waga juz :(

Czarnooka ustaw sobie granicę na 20dc to zobaczysz jaki masz piękny dwufazowy wykres.
Ficaria mi lekarz powiedział dokładnie to samo co Czarnookiej, że owulacji nie było i że pęcherzyki są bardzo małe więc już jej nie będzie w tym cyklu.

Margotko a więc ja tylko jestem opiekunem prawnym, ona nie będzie ze mną mieszkać, chcemy ja dać do adopcji bo w pogotowiu może być maksymalnie tylko pół roku a jest w nim od maja, my bierzemy zawsze z pracy opiekunów prawnych żeby w razie potrzeby jak trzeba szybko podjąć decyzję to my w ten sam dzień i nie musimy opiekunom prawnym nic tłumaczyć, a inaczej by to wyglądała jakby jakaś obca osoba była takim opiekunem

No ok dziewczynki ustawiłam ale i tak nie wierzę że owulacja była.
spodziewałabym się większej temperatury. w tym cyklu już i tak na nic nie liczę. czekam na @ by zacząć kolejny etap badań.

Szkoda czarnooczko, że nie zaznaczasz śluzu... Ja bym jednak obstawiała, że jeśli była owu to 3 dni wcześniej w okolicach tego plamienia. Wystąpił znaczny spadek temp i potem wzrost, a po za tym to krwawienie około owulacyjne...
Powiedz mi lekarz powiedział Ci skąd te plamienia? Bo tez borykam się z tym problemem :/ Dziś umawiam się prywatnie do endokrynologa ginekologa w KRK, bo już mam dość, niech mnie zostawi w szpitalu na 3 dni i mi zrobią wszystkie badania, bo zbankrutuje jak każde z osobna będę robić:/ Ten lekarz tutaj jest spoko, robi mi USG na życzenie itd. ale hormony to go tak średnio interesują :/

reklama
mi powiedział że to mogą być zaburzenia związane z progesteronem.
Narazie nie kazal mi sie przejmowac, tylko przyjrze sie w nastepnym cyklu czy znow wystapia.
wczesniej progesteron byl ok. ale wszystko moglo sie rozregulowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry