reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny, witajcie !
Przede wszystkim Sailorku Kochany, ta baba widać szurnięta jest jakaś... Normalnie mi się przekleństwa cisną na palce! No qr..a!!! Nie wiem, ale takie teksty we mnie agresję budzą!
Nic się nie martw, ona jest z innego świata chyba.
Idź Kochana do kogoś innego, a tamtą jędzę olej
No ale się wqrzyłam no !
Sailorku - ściskam, nie smuć się

reklama
Jillko moja samoocena spadłą do zera po prostu. Poczułam się jak śmieć nic nie warty. Powoli się zbieram do kupy ale nie jest łatwo długo to będę przeżywać.:-(

Chcę jeszcze dodać, że wypytuję się znajomych w różnym wieku, jak to było z ich ciążami no i właściwie większość musiała coś "podrasować" - a to prolaktynę, bo za wysoka, albo TSH bo za wysokie, albo niedomoga w 2 fazie. I 2 z nich urodziły chwilka przed 40 i oczywiście dzidziusie zdrowe i w ogóle wszystko dobrze. :happy2:

Jillko tylko mnie si e ogólnie odechciało starań. Zastanawiam się czy w ogóle mierzyć temp bo test owulac. schowałam do szuflady, leki na prl też nie będę brała :no: ja zwątpiłam w to,że kiedykolwiek zostanę mamą.

Jillko moja samoocena spadłą do zera po prostu. Poczułam się jak śmieć nic nie warty. Powoli się zbieram do kupy ale nie jest łatwo długo to będę przeżywać.:-(

Rozumiem, że się tak czujesz, bo pewnie miałabym tak samo... Łatwo pocieszać, jak się jest daleko
Ale pamiętaj, że to nieprawda, że jesteś nic nie warta - przeciwnie! Chociaż nie znam Cię osobiście na pewno mogę powiedzieć, że jesteś pomocną, wrażliwą kobietą!
Sądzę, że jędzunia wyładowuje swoją flustrację na pacjentkach.

Za mną w kolejce była jeszcze kobieta za nią następna i ta ostatnia jak wyszłam zaczęła się ubierać. Słychać tam wszystko co się dzieje w gabinecie i kobieta pewnie się przestraszyła. Ja się cieszę,że mój m był w aucie bo jak by był na poczekalni i usłyszał to co ona mówiłą to by tam wpadł i sama nie wiem co zrobił. :no:

A może potrzebujesz malutkiej przerwy, ale nie od starań... ;-) Widze po sobie, że łatwo się uzależnić od codziennych pomiarów tempi. I fajnie, jak jest książkowo, ale jak nie jest , to pojawia się wqrzenie i zwątpienie. A może chciałabyś na spotkanie z psychologiem się udać? Ja byłam na kilu, bardzo mi pomogły ułożyć sobie to i owo :) Może i Ty poczułabyś się podbudowana?

Sailorku, niektórzy lekrze są bez serca... ja nie wiem jak tak można. Moja koeżąnka, któa jest otyła powiedziała, że jak kiedyś poszła do gina to jej powiedział, że jej nie zbada bo jest za ciężka i mu fotel popsuje. osiągnął tym to, że dziewczyna nie była u gina od 7 lat chociac ma doległości i ginekologiczne i endokrynologiczne...
Nie martw się:) pomyśl sobie, że przy mnie jesteś laska ;)
Popłacz sobie i jutro szukaj innego lekarza.
Sihayko mobilizacja niesamowita :) ja pamiętam o tych pierniczkach;) tylko ciągle nie moge dojść do siebie po pracy:)

Mnie tak strasznie dziś bolał brzuch, tak mi jeździło i rżnęło mnie we flakach jakbym miała zaraz dostać rozwolnienia ale rozwolnienia nie miałam. Aż mi słabo było i blada byłam z tego bólu.
A jajniki to mnie bolą dzień w dzień nieustannie... :( i to też momentami tak, że mnie zgina w pół.

reklama
Mnie tak strasznie dziś bolał brzuch, tak mi jeździło i rżnęło mnie we flakach jakbym miała zaraz dostać rozwolnienia ale rozwolnienia nie miałam. Aż mi słabo było i blada byłam z tego bólu.
A jajniki to mnie bolą dzień w dzień nieustannie... :( i to też momentami tak, że mnie zgina w pół.

Myniutek, ale Ci się porobiło .... same "rewelacje i anomalie"

Asita, gratuluję bycia opiekunem :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry