reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailorku tulę Cię mocno:* nie przejmuj się kochana takim babskiem!! jak dla mnie tacy ludzie w ogóle nie powinni być lekarzami!! Na po cieszenie:
1. :)
2. Lada chwila stuknie mi 30tka więc jestem starsza:)
3. Moja szwgierka pierwsze dziecko miała w wieku 35:) teraz ma 38 i dwójkę na koncie;)
4. Szwagierka mojej siostry pierwsze miała w wieku 32, a w marcu rodzi drugie:)
dodam, że obie przed pierwszym musiały się "podreperować" jedna z powodu prl, druga tsh:)
5. nie uważam, żebym była za stara
6. jesteś młodą, w najlepszym dla kobiety wieku, świadoma swej kobiecości i instynktu macierzyńskiego, seksowna, piękna, kochana przez swojego męża
a baba - pseudolekarka niech się wypcha ze swoimi tekstami.
Sailorku takimi osobami i tym co mówią nie należy się przejmować!!!!! Szkoda naszego zdrowia i nerwów:*

Ostatnia edycja:
reklama
Jillka każdej z nas coś się robi nie tak
Sailorku, uśmiechnij się do nas,ja starsza też id ciebie. Też się czasem łamię, ale trzeba się podnosić i walczyć dalej :)
Sihayko trzymam kciuki za męża. A weźcie z tymi lekarzami... słów brak

Ostatnia edycja:
Trzymajcie się dzielnie :)

Mynia chyba pałaszuje kaszę z sosem :) smaczliwego Maj Dir ! Myniu, masz rację !
Ustanówmy więc listopad miesiącem anomalii i dziwnych zdarzeń! :rolleyes:

Laseczki, ja mykam, bo coś trzebaby poprasować - koszule, bluzki - takie tam standardy :) Dobrego wieczoru

reklama
Myniu gratuluje 3 cm mniej :tak: z aukcji uśmiałam się jak nic :-D
Sailorku mój mąż prosi o adres tej "uprzejmej pani" i się do niej wybierze i wytłumaczy jej ręcznie jak powinna się odnosić do pacjentów :tak: tulam Cię kochana i się nie przejmuj bo niedługo mikołajki i Mynia nam wysyła testy z II krechami i brokatem :tak:
Myniu chciałam jeszcze dodać, że ja też chcę oglądać Allkę ale jak ja wchodzę to nie mogę włączyć bo serwer zawsze zajęty :wściekła/y: ale za to ściągłam sobie piosenkę z Alki i ustawiłam na dzwonek ;-)
Ja uciekam oglądać ojca Mateusza :-D
Buziaki :***********

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry