reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle ejjjjj no nie strasze, tylko mówie jak było :-p Nie no jak juz raz ptaszek odpadł, to juz chyba nie będzie sie wygłupiał :rofl2:
Jillka żadna z Was chyba tak się nie wpatruje w Wasze wykresy jak ja ale lepsze szopki są jak zaczynam na głos interpretować je :crazy:

hahha marzen rozlozylas mnie na lopatki :D

Sihayko ja Ci mowie zaciazylas jestes w ciazy, nosisz w sobie bobasa, masz jajeczko zaplodniione i wogole no rob tesciora!! jestes podejrzana, my cie podejrzewamy :D:D

Sihaya trzymam kciuki :* i nie daj się zwariować dziewczynom- rób test w tedy kiedy uważasz za słuszne :* Ja Cię cały czas obserwuję w tym cyklu i myślę, że to jest to :tak:
Basik trzymaj się tam! Zdrowiej i napisz czasem co tam słychać u Ciebie i czy wszystko się unormowało :*
Mynia a moje II kreseczki to gdzie? buuuuu:-( miały być w tym cyklu:-p
Noelle kciuki zaciśnięte cały czas :*
Sailor dobrze, że już trochę lepiej u Ciebie
Asita, Czarnooka Marsz do łóżka się wygrzać :)
Agacynda już widać! Jeju! Nie wiedziałam nigdy, że to tak szybko...ciekawie jak u mnie będzie ;-)Współczuję nocnych przygód
Agnieszko kciuki zaciśnięte :*
Paulinko co tam u Ciebie?
Marzen mierz temp. cały czas - a My Ci powiemy co i jak :tak:

Kogo nie wymieniłam, to serdecznie pozdrawiam :*
U mnie nic nowego- dziś pierwszy dzień clo, więc czekamy na owu i trzeba działać :-D chociaż nie wiem czy M nie wyjeżdża w tym cyklu w trakcie owu:-( muszę go podpytać...

Sihaya jako,że nie znam sie na wykresach uważam,że w swej wypowiedzi będę bardzo obiektywna. Obejrzałam sobie kilka Twoich cykli wstecz i ten jest inny od poprzednich jeżeli chodzi o wykres temperatury. Nie wiem czy to objaw ciąży ale biały śluz...duuuuuużo białego śluzu na 100 % tak :-D
Czarnooka zabrzmiało jak zachcianka :-p
różniczka dziękuję :*
basik miałaś jakie objawy wcześniej, cos Cię bolało, źle się czułaś? Buziaki :*

Sihaya jako,że nie znam sie na wykresach uważam,że w swej wypowiedzi będę bardzo obiektywna. Obejrzałam sobie kilka Twoich cykli wstecz i ten jest inny od poprzednich jeżeli chodzi o wykres temperatury. Nie wiem czy to objaw ciąży ale biały śluz...duuuuuużo białego śluzu na 100 % tak :-D

Marzen co do wczesnejszych objawow to jedynie kilka razy w tym miesiacu robilo mi sie slabo,czulam sie zmeczona i senna.Co do boli to bolalo mnie w klatce piersiowej,dokladnie w mostku. i to chyba tyle... w momencie ,,ataku,, bylo mi slabo ,chcialo mi sie wymiotowac,mialam parcie na stolec,bylo mi duszno i strasznie sie cala trzeslam nie moglam tego opanowac,poza tym pocily mi sie rece i stopy.
pozdrawiam

ja mam czesto takie zachcianki :D
jakby zaliczyc do do zachcianek tych ciazowych to ja bym byla co miesiac w ciazy wedlug zachcianek :D

Rozniczko no widac cos tam, widac :) a to jeszcze na czczo. wyobraz sobie jak wygladam jak juz sie najem heheheh :))

Czarnooko, ja przed @ zawsze mam dziwne zachcianki... ale to co sie ze mna dzieje traz nie przypomina w niczym zachcianek przed malpowych, bo najwyzaczniej w swiecie nic mi sie nie chce :P

Myniutku, gdzie Ty? w drodze z pracy?

reklama
marzen no:D i tego sie trzymajmy:D bo co ja zrobie z tymi wszystkimi sukieneczkami;D Aj ja tez tak interpretowalam wykresy,wyatrywalam wiec wiesz kochana-kciukasy zacisniete razem tam fasolke wypatrzymy!!!

Haloooooo agnieszka????? jak po wizycie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry